Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στη λεωφόρο Ηρακλείου.
 
Τρία άτομα που βρισκόταν στην είσοδο των γραφείων δέχθηκαν πυρά από δύο αγνώστους που επέβαιναν σε μηχανή. Δύο από τα θύματα του επεισοδίου (22 και 26 ετών) υπέκυψαν στα τραύματά τους, ενώ ο τρίτος δίνει «μάχη» για τη ζωή του.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα δύο άτομα που επέβαιναν σε μια μπλε μηχανή μάρκας Yamaha TDM, πλησίασαν τα τρία θύματα της επίθεσης και πυροβόλησαν εν ψυχρώ. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και το δίκυκλο εντοπίστηκε δύο στενά πιο πέρα από το σημείο της επίθεσης.
Ο βαριά τραυματισμένος 29χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου και θα υποβληθεί σε επέμβαση στο θώρακα.
 
Αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών καθώς και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται στον τόπο της επίθεσης, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θεωρείται πως από τον τρόπο διαφυγής των δραστών, η επίθεση ήταν προϊόν οργανωμένου σχεδίου.
 
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, δήλωσε:
«Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων. Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία».
 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε:  
«Η αποψινή επαγγελματική δολοφονία, όποιοι κι αν είναι από πίσω,πλήττει τη δημοκρατία,την κοινωνία,τη χώρα.Τρέφει και δεν χτυπά τον φασισμό».
 
Οποιοδήποτε συμπέρασμα είναι πρόωρο και παρακινδυνευμένο για αυτό και θα πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία.