Ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα, ήρθε να επιβεβαιώσει τις φήμες των τελευταίων ημερών πως είναι ζευγάρι. Η Κάρα Ντελεβίν κι η Σιένα Μίλερ, είναι ασυγκράτητες. Πριν από λίγο καιρό, είδαμε τις διάσημες καλλονές να φιλιούνται στο στόμα, στη δεξίωση του Metropolitan Museum of Art, της Νέας Υόρκης, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των παρευρισκόμενων και των παπαράτσι που δεν σταματούσαν να βγάζουν φωτογραφίες.

 

Η Κάρα δεν είναι η πρώτη φορά που «χρεώνεται» γυναίκα στα προσωπικά της, αφού οι λεσβιακές της προτιμήσεις είναι γνωστές. Τον περασμένο Απρίλιο έδωσε τέλος στην σχέση της με τη Μισέλ  Ροντρίγκες και υιοθέτησε το «ο έρωτας με έρωτα περνάει».

 

Έτσι δεν άργησε να βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο της 32χρονης Σιένα Μίλερ η οποία βέβαια διατηρεί δεσμό με τον Τομ Στάριτζ. Άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά την σχέση των δύο γυναικών, αναφέρουν στα ξένα μέσα:

«Η Σιένα έχει εμμονή με την Κάρα και δεν κρατιέται μακριά της»

Τώρα για το συμβαίνει πραγματικά, δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Το «κρεβάτι» είναι αυστηρή υπόθεση των πρωταγωνιστών. Και στο Hollywood είναι πολλοί…