Όλα τα έχουμε δει σε αυτή τη ζωή και τίποτα δε θα πρέπει να μας εντυπωσιάζει. Οι φωτογραφίες όμως που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες μας προκαλούν μία ψιλοαηδία. Άνδρες ζήλεψαν τη δόξα του string και θέλοντας να πάρουν το αίμα τους πίσω, έβαλαν τα «halfthong» μαγιό τους και λιάστηκαν στις παραλίες της Μυκόνου.

Επειδή οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το υπερ-θέαμα, δείτε τους άνδρες-έτοιμους για όλα-να βολτάρουν με άνεση και «περηφάνια» αναδεικνύοντας τα προσόντα τους, μέσα από ένα μαγιό, Θεός να το κάνει. Τέλεια αποτρίχωση, μπρος πίσω, με το μόνο καλυμμένο σημείο το πέος και τα… «συνοδευτικά» του.

 

Κι ερχόμαστε εμείς να αναρωτηθούμε. Για ποιο λόγο βάζεις αυτό το μαγιό και δεν πας κατευθείαν ρε πουλάκι μου σε μία πλαζ γυμνιστών; Μήπως μασάς γιατί έχεις κόμπλεξ με τα προσόντα σου και δε θες να τα δείξεις φόρα παρτίδα; Ακόμη κι αυτό να είναι, προτιμάς δηλαδή να τα καλύπτεις με τέτοιο τρόπο; Το μάτι, ούτως ή άλλως θα πέσει πάνω σε αυτό το μαγιό και θα διαπιστώσει ότι με ένα καλό και πρωτότυπο περιτύλιγμα το περιεχόμενο δεν αλλάζει. 

Ευτυχώς οι Έλληνες ακόμη δεν έχουν τολμήσει να το φορέσουν. Ξένοι τουρίστες, προς το παρόν, περιφέρονται με κοκτέιλ στο χέρι στις παραλίες της Μυκόνου, προσπαθώντας να τραβήξουν την προσοχή. Το έχουν καταφέρει, αλλά όχι έτσι όπως το φαντάζονταν.