Και ναι, ήρθε η ώρα της δικαίωσης. Δηλαδή το Σαββατοκύριακο της χαλάρωσης, της βόλτας και της διασκέδασης.

Κυριακή 3/11

Για πρωινούς: Ξύπνησες, έστω και με το ζόρι; Τότε πετάξου μέχρι το Nixon (Αγησιλάου 61, Κεραμεικός) για ένα εντυπωσιακό brunch – ναι, ξέρω, δεν τα γουστάρεις πολύ αυτά, αλλά θέλει το κορίτσι! Από τηγανίτες έως burger, σίγουρα θα εντυπωσιαστείς.

Για μοδάτους: Από τις 10.30 το πρωί στο νεοκλασικό στη Κολοκοτρώνη και Βουλής 3-5 πραγματοποιείται το 360ο Pop-Up Fashion Bazaar – The Forrest Edition. Κάνε τη χάρη στη κοπέλα σου και πήγαινέ την μια βόλτα. Θα της αρέσει.

Για hand made: Στη Χειροτέχνικα πραγματοποιείται στο ΣΕΦ και –όπως καταλαβαίνεις- από το όνομα είχε hand made αντικείμενα. Έλα, πήγαινε να ρίξεις μια ματιά. Θα σου αρέσουν.

Για… φανταστικούς (τύπους): Το 7ο Διεθνές φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας συνεχίζεται στη Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά Οδός 48). Τη θέμα της ημέρας είναι «Φύση-Περιβάλλον-Οικολογία».  

Για χαλαρά: Από τις 6.30 το απόγευμα οι Cayetano και Palov θα βρίσκονται στα βρίσκονται στα decks του Bartesera (Κολοκοτρώνη 25). Ωραίες μουσικές, ωραία ποτά, να είστε και στην ώρα σας (μην τους πάρει το ξημέρωμα).