Από την πασαρέλα  στην αρένα του γηπέδου βρέθηκε η Αντριάνα Λίμα. Άφησε για λίγο τις επιδείξεις και τις sexy φωτογραφήσεις κι επιδόθηκε στις τρίπλες. Ενόψει Μουντιάλ, οι αρμόδιοι «έριξαν» τη Βραζιλιάνα καλλονή, στους Αμερικανούς για να τους κάνει μαθήματα ποδοσφαίρου.

Λίγο ο τόπος καταγωγής της, λίγο ότι είναι ένα από τα πιο «καυτά» μοντέλα, έκαναν τους υπεύθυνους να καταλήξουν στην επιλογή της. Μία επιλογή βέβαια που αν ρωτάτε εμάς, είναι πέρα για πέρα σωστή! Αν δεν σε πείσει η Λίμα να δεις και να μάθεις ποδόσφαιρο, ποιος θα μπορέσει να το κάνει; 

 

 

Το μήνυμά της είναι το εξής:

«Ας γίνουμε όλοι οπαδοί του ποδοσφαίρου για ένα μήνα»

Στο βίντεο η Λίμα ντυμένη με ένα μίνι μαύρο στενό φόρεμα εισβάλλει σε ένα σπίτι όπου μία αντροπαρέα παρακολουθεί ποδόσφαιρο. Πηγαίνει κοντά τους, εκείνοι μένουν αποσβολωμένοι από το υπερ- θέαμα, και δεν εννοούμε τον ποδοσφαιρικό αγώνα, και τους λέει τα μυστικά του αθλήματος, με έναν δικό της ξεχωριστό τρόπο.

https://www.youtube.com/watch?v=b2Aa0IA21wk

 

Φεύγοντας από το σπίτι, οι άντρες αυτό που συγκράτησαν σίγουρα ήταν τα απίστευτα καλλίγραμμα πόδια του διάσημου μοντέλου και το θανατηφόρο βλέμμα της. Απ’ ότι φαίνεται πάντως τα ολιγόλεπτα μαθήματα που τους έκαναν έπιασαν τόπο.