Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Βραζιλία. Τα στάδια γέμισαν από τους φαν του ποδοσφαίρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Από τους 10.000  Άγγλους που ταξίδεψαν μέχρι τη Βραζιλία, οι μισοί θα επισκεφθούν τις ομορφιές του Ρίο ντε Τζανέιρο, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Μην πάει ο νους σας στο πονηρό! Δε λέμε μόνο για τις εκρηκτικές Βραζιλιάνες με την τούρμπο πίσω κίνηση. Ηρεμήστε. Υπάρχουν κι άλλες φυσικές ομορφιές.

Ομορφιές που έχουν απολαύσει όλοι οι διάσημοι αστέρες του Hollywood. Μαζί με  τις πλαισιωμένες, με χρυσή άμμο, παραλίες αλλά και το εθνικό πάρκο στο κέντρο της πόλης, που αποτελεί πόλο έλξης εκατομμύρια επισκεπτών κάθε χρόνο.

 

Αυτά είναι τα 6 ( από τα 1006) πράγματα που μπορεί κάποιος να κάνει όταν βρεθεί στο Ριο ντε Τζανέιρο! (εκτός από το να παίρνει μάτι τις μελαχρινές καλλονές που κυκλοφορούν ημίγυμνες με καυτά σορτσάκια στους δρόμους, την ώρα που η θερμοκρασία αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου).

Απολαύστε την παραλία από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο ήλιος δεν σταματάει να λάμπει και τα κύματα σας περιμένουν να τα δαμάσετε. Αρκεί να μην δαμάζετε τις επιθυμίες σας.

 


Εάν δεν είστε ρομαντικός, ευκαιρία να γίνετε! Το ηλιοβασίλεμά του Ρίο θα σας μαγέψει. Σε περίπτωση που είστε μπακούρι, μην το βάζετε κάτω. Θα βρείτε το έτερον ήμισυ, αυτές τις μέρες, που θα σας φροντίσει με το παραπάνω και το παρακάτω.

 


Δεν είστε καλός στο χορό; Θα γίνετε, αφού θα παρασυρθείτε στους ρυθμούς της Samba.

 


Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε το πρώτο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που κατασκευάστηκε το 1923, το Copacabana Palace.

 


Η φύση σας καλεί. Το πράσινο που κυριαρχεί στο Εθνικό Πάρκο θα σας συναρπάσει. 


Σκαρφαλώστε στους λόφους για να απολαύσετε την υπέροχη θέα. Απλά μην το παρακάνετε στο κατέβασμα, ανάμεσα στις φαβέλες.