Facebook, Twitter, Instagram. Τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Όποτε μας καπνίσει, ανεβάζουμε φωτογραφίες ή βίντεο, προκαλώντας  κάποιες φορές μία μικρή ή μεγάλη αναστάτωση στους διαδικτυακούς μας φίλους. Το Instagram, όμως έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία, αφού διάσημοι ανά τον κόσμο δεν σταματούν να ποστάρουν φωτογραφίες τους, κυρίως selfie, στον προσωπικό τους λογαριασμό προς τέρψιν των θαυμαστών τους.

Η Ριάνα για παράδειγμα δεν σταματούσε λεπτό να ανεβάζει γυμνές και sexy φωτογραφίες της στο δημοφιλές μέσο, μέχρι την στιγμή που έκλεισε το λογαριασμό της! Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι τραγουδιστές, τα μοντέλα, οι ηθοποιοί, οι αθλητές που έχουν πάθει «Instagramομανία» ή καλύτερα «Selfieμανία». Είναι και οι πολιτικοί που φαίνεται να έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αυτό του ρώσου πρωθυπουργού, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος μετά από τα παρακάλια και τις απαιτήσεις των -400.000 παρακαλώ- followers που διαθέτει, έβγαλε την πρώτη του selfie κι έγινε χαμός! Μόνος του στο ασανσέρ, ντυμένος με κοστούμι έβγαλε τη φωτογραφιούλα του κι έγραψε: «Μετά από απαίτηση των followers που έφτασαν τους 400.000! Ευχαριστώ».

Ιδού κι η φωτογραφία!