Δεν είναι κακό να μεγαλώνεις αν δεν το παραξηλώνεις. Μετά από 18 χρόνια γάμου, ο Αντόνιο Μπαντέρας ανακάλυψε ότι κάθε χρονιά ήταν παντρεμένος με άλλη γυναίκα, εφ’ όσον το πρόσωπο της Μέλανι Γκρίφιθ έχει αυτονομηθεί σαν οντότητα και αναζητά συνεχώς νέες μορφές, τερατικής πλέον ύπαρξης.

Κάπως έτσι ήρθε το τέλος. Ο Μπαντέρας εξακολουθεί να  είναι ένας από τους ωραιότερους άνδρες του Hollywood. Η Μέλανι όμως εδώ και χρόνια ανήκει στο μουσείο της Μαντάμ Τισό. Αρκετές φορές είχε ακουστεί ότι ο ηθοποιός έριχνε μπόλικο κέρατο στη Μέλανι. Προφανώς για να ξεχάσει. 

Αυτή τη φορά όμως μάλλον αποφάσισε να ξεχάσει παίρνοντας δραστικά μέτρα. Τα οποία ονομάζονται Νάταλι Μπερν, μία μελαχρινή ηθοποιός που φαίνεται ότι του έχει πάρει για τα καλά τα μυαλά. Πριν από λίγο καιρό οι δυο τους χόρευαν στις Κάννες κι οι φήμες οργίασαν. Η φερόμενη ως ερωμένη βέβαια όπως κάθε κορίτσι σωστό στη θέση της, αρνείται τα πάντα.

«Μου έχει αναφέρει ότι είχε κάποια προβλήματα στο γάμο του. Μάλιστα στις Κάννες έλεγε ότι προσπαθούσε να διορθώσει κάποια πράγματα για να μη διαλυθεί ο γάμος του. Είναι βαθιά ερωτευμένος μαζί της. Εγώ μάλιστα του ευχήθηκα όλα να πάνε καλά. Νομίζω ότι είναι από τα παλιά ζευγάρια του Hollywood που δε θέλεις ποτέ να τους δεις να χωρίζουν».

Δήλωσε η γλυκιά Μπερν. Και μετά πήγε να τσεκάρει μονόπετρα για καλό και για κακό.