ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, φίλε Κριέ, δοκίμασε να βρεις κάποιες λύσεις στις προσωπικές σου υποθέσεις και κάνε πράγματα, που μπορούν να κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, κάνε την αυτοκριτική σου και θα βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, νέες ιδέες θα έρθουν στο μυαλό σου, οι οποίες θα βελτιώσουν άμεσα τα οικονομικά σου. Θα έχεις προσγειωμένες αντιλήψεις και με τη νοητική ευελιξία σου απέναντι στα γεγονότα που θα προκύψουν, θα καταφέρεις πολλά. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να ξεφύγεις από τη μοναξιά σου, αφού ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα αισθάνεσαι πολύ καλά ψυχολογικά κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Μπορείς να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, μην είσαι βιαστικός στο να βγάλεις συμπεράσματα και κυρίως, μην πάρεις αποφάσεις πριν ελέγξεις όλες τις παραμέτρους του θέματος που σε απασχολεί. Επίσης, μην κάνεις άσκοπα έξοδα που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η ημέρα θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς να τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά, με τις ενέργειες που κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, αλλά καλό θα είναι αυτό το διάστημα που ο κυβερνήτης σου κινείται ανάδρομα, να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες μέρες σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις, που θα σου φέρουν τα καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ

Αν σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, έρθεις αντιμέτωπος με διαφωνίες και συγκρούσεις με κάποια άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, καλό θα είναι να σιωπήσεις και να κρατήσεις μία ουδέτερη στάση, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που μελλοντικά μπορεί να μετανιώσεις. Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά και οι δυνατότητές σου είναι πολύ περισσότερες, γι’ αυτό μην τα τινάξεις όλα στον αέρα, για μία κακή στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς από σήμερα να κάνεις πολλές δυναμικές ενέργειες και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα, που σε προβληματίζουν σχετικά με την αισθηματική σου ζωή. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο και να σου χαρίσουν μία πιο θετική ματιά, απέναντι στα αρνητικά γεγονότα που θα προκαλέσει η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να ξέρεις ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Οφείλεις λοιπόν, να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως, να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα βρίσκεσαι στο προσκήνιο και κάποια άτομα θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν να βρεις την ηρεμία σου. Οι στόχοι σου θα επιτυγχάνονται με λιγότερη προσπάθεια από τη μεριά σου, ενώ θα γνωρίσεις και κάποιους ανθρώπους, που θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν τις ικανότητες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα και κάποιο κοντινό σου άτομο θα είναι δίπλα σου, για να μοιραστείς τις έννοιες σου μαζί του, ξελαφρώνοντας το μυαλό και την ψυχή σου. Σε επαγγελματικές συζητήσεις, γίνε πιο διαλλακτικός και δε θα χάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πώς θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που αποζητάς. Μπορείς να μοιραστείς τα θέματα που σε απασχολούν με τους δικούς σου και να ακούσεις αυτά που θα σου πουν, με πολλή σοβαρότητα. Να ξέρεις ότι οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια βραδινή έξοδος με άτομα που σε κάνουν και περνάς καλά, θα σου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά.