Οι εποχές δύσκολες. Το άγχος μεγάλο. Η σεξουαλική επιθυμία ελάχιστη. Και το Viagra θέλει μέτρο. Μία είναι η  λύση για να μπορείς τιμημένα να τον δώσεις, κι έχει να κάνει με τον πως θα τον φας. Σόρι λάθος, με το τι θα φας.

Προτού  περάσουμε στο κυρίως πιάτο,  τα προκαταρκτικά είναι πάντα απαραίτητα. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση για να φτάσουμε στην πηγή και να πιούμε νερό στο αυλάκι, τα προκαταρκτικά είναι οι αφροδισιακές τροφές. Που δίνουν βενζίνη στον κινητήρα και μεγαλύτερη απόλαυση στην / στον σύντροφό μας.

1.     Gogi berries

2.     Κεράσια

3.     Μπανάνες

4.     Αβοκάντο

5.     Τζίνσενγκ

6.     Σύκα

7.     Καρπούζι

8.     Τσίλι

9.     Ντομάτα

10.  Ελιές και ελαιόλαδο

Αυτές τις τροφές θα πρέπει να τις εντάξουμε άμεσα στη διατροφή μας. Αυτό βέβαια που δεν μας έχουν επισημάνει οι επιστήμονες και μεταξύ μας οι άνδρες το λέμε στις παρέες, είναι πως ότι και να φας εάν το «περιεχόμενο» που έχεις απέναντί σου, έχει σταματήσει να σε εμπνέει «κούκου» δύσκολα θα κάνει.

Όσο καρπούζι και να φας, όσο ελαιόλαδο βάλεις στο φαγητό, αν έχει φύγει η ερωτική επιθυμία για το πρόσωπο που εδώ και χρόνια μοιράζεσαι το διπλό κρεβάτι, σεξ δύσκολα θα συμβεί. Ακόμη κι αν έχεις παραδίπλα στο κομοδίνο ανοιχτό ένα περιοδικό με τις 10 πιο καυτές γυναίκες / άντρες του κόσμου. Γιατί θα κάνεις σύγκριση και θα πέφτεις περισσότερο.

Μοναδική λύση μια αλλαγή ρουτίνας, ένα περίεργο παιχνίδι ρόλων, μια νέα στάση εκτός κρεβατιού κι ένα μικρό ξενοπήδημα που όπως λένε και οι επιστήμονες, όχι μόνο δεν βλάπτει μια σχέση αλλά καλό της κάνει.