Κι ο πόλεμος στα media καλά κρατεί. Για ακόμη μία φορά πρωταγωνιστές είναι η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Με αφορμή τις κακές κριτικές που δέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την εκπομπή «Καρντάσιανς» από τη γνωστή τηλεκριτικό τα αίματα στο τηλεοπτικό σκηνικό άναψαν και πάλι. Μέσα από τη στήλη της, η γνωστή για τις εκρήξεις της κριτικής της Ντέπυ είχε γράψει:

“Δε θα βγάλουν τη σεζόν και ουδείς δε θα μιλά για την εν λόγω εκπομπή. Κι αν δε βγει αυτό που γράφω, τρυπήστε μου τη μύτη”

Όμως τα γραπτά μένουν, και ειδικά οι άνθρωποι των media, ειδικά όταν έχουν βρεθεί στο στόχαστρο της Γκολεμά τα θυμούνται πολύ καλά. Όπως  ο Πέτρος Κωστόπουλος που στο παρελθόν δέχθηκε μια από τις πιο σκληρές επιθέσεις της τηλεκριτικού και βρήκε την ευκαιρία να της απαντήσει σήμερα από την εκπομπή του:

 «Ολοκλήρωσε την εκπομπή ο Γρηγόρης… Πρέπει να της ανοίξουμε τη μύτη. Έσκασε ο Γρηγόρης. Είναι τόσα χρόνια… χάνει τσάμπα! Ας ‘ τους βρε Γρηγόρη. Έχεις δει κριτικό να λογοδοτεί;»

Και το ματς συνεχίζεται ελπίζουμε με νέα απολαυστικά μαλλιοτραβήγματα μακριά από μας, να ‘χουμε να συζητάμε την ώρα του ηλιοθεραπείας.