*Βλέπεις φως και μπαίνεις.

Πέρα από το αναμενόμενο βογκητό στο κινηματογραφικό σεξ φαίνεται πως ο δέκτης ή η δέκτρια του πέους έχει πάρει πριν όλο τον στόλο. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι η διείσδυση γίνεται με την ευκολία που βάζεις το χέρι σου στον κάδο του πλυντηρίου, χωρίς καμία προετοιμασία ή χρήση λυπαντικού.

* Το ντεκαποτάζ.

Είναι νέας τεχνολογίας και φοριούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, όπως ας πούμε οι κάλτσες. Γι΄ αυτό και δεν βλέπουμε ποτέ κάποιον να σκίζει το φακελάκι και να βάζει το σκουφάκι.

*Το φιλί στο στόμα στο κρεβάτι μετά το πρωινό ξύπνημα.

Κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα το έκανε αυτό ούτε στον εχθρό του. Εκτός κι αν έχεις κοιμηθεί συνδεδεμένος με μια μπουκάλα Λίστεριν.

*Η καθαριότητα δεν είναι μισή αρχοντιά.

Οι Χολιγουντιανοί ήρωες νιώθουν άνετα μετά από ένα μεσημεριανό ξεπέταμα να ντυθούν και να επιστρέψουν στο γραφείο χωρίς να επισκεφτούν την ντουζιέρα. Όπως και γενικότερα μετά από μια συνουσία να ανοίξουν ένα μπουκάλι σαμπάνια ή να πιάσουν κουβέντα χωρίς κανείς να σκεφτεί να φέρει τουλάχιστον μια πετσέτα στον άλλο.

*Το σεξ κάτω από κουβέρτες ακόμα και ντάλα καλοκαίρι.

Για κάποιον περίεργο λόγο οι ήρωες των ταινιών αισθάνονται ότι παρακολουθούνται συνεχώς ακόμα και μέσα στο σπίτι τους. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ακόμα κι αν κάνουν σεξ Αύγουστο στη Νέα Υόρκη κρύβονται κάτω από τις κουβέρτες για να μην τους πάρει μάτι ο τοίχος ή με το που σηκωθούν φοράνε αμέσως σουτιέν και βρακί.

*H στάση τσίρκο Mεντράνο.

Ξεχάστε το ιεαροποστολικό. Σύμφωνα με τις περισσότερες ταινίες ένα ζευγάρι πηδιέται στο κρεβάτι μόνο αν πρόκειται να χωρίσει. Αν βρίσκεται στα ντουζένια του πάθους του διαλέγει το τραπέζι της κουζίνας, τον νεροχύτη, ή κρέμονται και οι δύο από τον πολυέλαιο με τις κραυγές του Ταρζάν.

*Οι τουαλέτες αεροπλάνων και τρένων.

Σε κανονικές συνθήκες δεν χωράνε ούτε έναν άνθρωπο μόνο του, ειδικά αν είναι υπέρβαρος. Σύμφωνα με τον κινηματογραφικό νόμο της σχετικότητας όμως όχι μόνο μπορούν να χωρίσουν δύο και τρεις αλλά τους επιτρέπουν και να κάνουν φουλ σπαγκάτο.

*Ο σαδομαζοχισμός είναι απαλός σαν χάδι.

Το σινεμά είναι το όνειρο κάθε οπαδού του σκληρού σφαλιαριστού σαδομαζό μαστιγωτικού σεξ. Γιατί είναι η μοναδική περίπτωση στην οποία μετά από μισή ώρα φάπα δεν θα κυκλοφορείς μπλε μαρέ για μια εβδομάδα ή με εγκαύματα πρώτου βαθμού επειδή η Μαντόνα έχυνε καυτό κερί στα αχαμνά σου.

*Στην αμμουδιά μου κλέψανε τη βάρκα.

Και στη θάλασσα την παρθενιά. Μπορεί το σκηνικό να φαντάζει ειδυλλιακό, αλλά δεν θες να μάθεις πως θα νιώσεις αν μπει άμμος κατά τη διείσδυση στα γεννητικά σου όργανα. Ούτε το πότε θα σκάσεις από ασφυξία προκειμένου να κάνεις υποβρύχιο στοματικό έρωτα ή θα σε χτυπάει το τζακούζι σαν χταπόδι προσπαθώντας να κρατηθείς στο στόχο σου.

*Η λίμνη των κύκνων.

Το ανθρώπινο σεξ σπάνια διακρίνεται από κομψότητα και αρμονία εκτός κι αν έχεις αποστηθίσει όλο το Κάμα Σούτρα. Και τις περισσότερεςφορές δεν είναι ότι πιο κολακευτικό να παρακολουθείς τις προσωπικές σου επιδόσεις ειδικά όταν σου έχει φύγει η κάψα και μοιάζεις με ξαναμμένη αρκούδα σε πατητήρι. Στην κινηματογραφική οθόνη, το σεξ εκτελείται συνήθως από φοιτητές των Μπολσόι,σε αυστηρή χορογραφία, με άψογο φωτισμό κεριών μπροστά από κουρτίνες που ανακατεύονται από τον αέρα χωρίς κανείς να ανησυχεί μην πέσει το ύφασμα πάνω στη φλόγα και γίνει το νέο Αρκάδι.