Οι αστροπροβλέψεις της Παρασκευής 1/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Μάλλον θα πρέπει να βρείτε ένα γούρι ή ένα φυλαχτό ή να σας κάνουν ένα καλό διάβασμα ,έτσι ώστε να καταφέρετε να αποφύγετε τις συνεχόμενες αναποδιές που έχουν προκύψει στους περισσότερους τομείς της ζωή σας. Απομακρύνετε από κοντά σας όσους σας εμποδίζουν, δρώντας στο παρασκήνιο.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν την περίοδο θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τους παλιούς σας λογαριασμούς. Πολλοί από εσάς είναι μπερδεμένοι, θα πρέπει να διαλέξουν: Οικογένεια ή καριέρα; Το πλανητικό σύστημα δημιουργεί ευνοεί την κοινωνική σας ζωή. Συζητήστε μαζί με το σύντροφό σας πριν πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να χειριστείτε θέματα οικονομικής φύσης σήμερα τα οποία έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα  και δεν τα περιμένατε, με σύνεση και λογική θα τα καταφέρετε. Η επανασύνδεσή σας με κάποια φιλικά σας πρόσωπα θα αποτελέσει πηγή ανανέωσης.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην πιέσετε καταστάσεις στα επαγγελματικά σας γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθη τα οποία δεν θα μπορέσετε να διορθώσετε αργότερα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα επενδυτικά ρίσκα και τους δανεισμούς το προσεχές διάστημα. Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος δεν ευνοεί τις όποιες επιχειρηματικές επενδύσεις.


ΛΕΩΝ

Αν νιώθετε το βάρος των καταστάσεων να σας πλακώνει, παίξτε το παιχνίδι τους δικούς σας όρους. Η κοινωνική σας ζωή αποκτά ρυθμό ξανά και εσείς αλλάζετε διάθεση. Θα πρέπει να κυνηγήσετε και λίγο την τύχη σας για να σας χαμογελάσει μην τα περιμένετε έτοιμα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην έχετε ψευδαισθήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Αναπάντεχες ίσως εξελίξεις σε προσωπικά ή επαγγελματικά θα σας προβληματίσουν. Τα τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει στην εργασία σας θα είναι ευτυχώς όμως πρόσκαιρα.


ΖΥΓΟΣ

Αν δεν καταφέρετε να αποφύγετε συζητήσεις στον εργασιακό σας χώρο, τουλάχιστον κρατήστε ουδέτερη στάση και μην επεκτείνετε την συζήτηση πιο κάτω και την φτάσετε στα άκρα. Κάποιοι προσπαθούν να σας χρησιμοποιήσουν προς δικό τους όφελος προσοχή.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρά τα στενά περιθώρια, πρέπει να περνάτε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας – σας χρειάζονται και νιώθουν μόνοι τους. Άσχημη μέρα επικοινωνιακά η σημερινή. Καλό θα ήταν να αποφύγετε όσο μπορείτε συζητήσεις και πολύ περισσότερο υπογραφές. 
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην εξιδανικεύετε τα πάντα, δείτε τα πράγματα με μια πιο ρεαλιστική ματιά. Είναι καιρός να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να σταματήστε να ρίχνετε το φταίξιμο στους άλλους και ειδικά όταν αυτό αφορά τα εργασιακά σας  Μην παρεμβαίνετε σε θέματα, τα οποία δεν γνωρίζετε καλά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί  σήμερα να υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο μην δίνετε περισσότερη έκταση θα είναι εις βάρος σας, ασχοληθείτε με τις  ανάγκες του συντρόφου σας. Οι εντάσεις σας αποπροσανατολίζουν, μείνετε ήρεμοι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο δεσποτικός σας χαρακτήρας δεν ευνοεί τις οικογενειακές σας σχέσεις για να υπάρχει ηρεμία και σιγουριά στην οικογένεια απαιτείται ηρεμία και αγάπη. Συγκρατήστε όσο μπορείτε τα έξοδα σας, αφού τα οικονομικά σας χρειάζονται βελτίωση Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να βάλετε σε τάξη τις υποθέσεις σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε αυτή την περίοδο την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές συμφωνίες στην δουλειά σας. Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο έντονη και θα βρεθείτε έξω μαζί με φίλους για να το ρίξετε λίγο έξω. Πρέπει να απεγκλωβιστείτε από διλήμματα και πρόσκαιρες ανησυχίες. Μια συνάντηση με τους φίλους σας θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε συναισθηματικά. 

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr