Οι αστροπροβλέψεις της Δευτέρας 2/6.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σημαντικές αλλαγές θα γίνουν αυτή την περίοδο στη ζωή σου και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες σε βάθος χρόνου. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και να είσαι σίγουρος πως με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις και την επιτυχία που σου αξίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις και τρικλοποδιές που θα σου βάλουν κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι σου αυτήν τη Δευτέρα. Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις, που θα σε επηρεάσουν αρκετά. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί κάποιες στιγμές να μην απαισιοδοξείς, γιατί τότε βλέπεις άδικα μερικές καταστάσεις από την αρνητική πλευρά τους. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστο σημείο της αυτήν τη Δευτέρα. Η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, γιατί δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω και θα πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, έχε υπομονή με τους συνανθρώπους σου. Η Σελήνη πραγματοποιεί αρνητική όψη με την Αφροδίτη και πιθανόν να γίνονται κάποια λάθη, που δεν θα τα προλαβαίνεις. Την στιγμή που θα διορθώνεις τα πρώτα, θα γίνονται από κάποιον άλλο τα δεύτερα λάθη και εσύ θα παριστάνεις τον δρομέα σε μαραθώνιο, γιατί θα τρέχεις από τον ένα στον άλλο, να διορθώσεις αυτά που χωρίς να σκέφτονται πράττουν. Δεν λειτουργούν όλοι όπως εσύ! Δέξου τον διπλανό σου με τα ελαττώματά και τα προτερήματά του.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, μην σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε καταστάσεις, που μπορεί να βλέπεις αρνητικά. Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτήν τη Δευτέρα θα είναι σημαντικές και πολλές. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Θα δεις ότι στην πορεία θα πετύχεις τους στόχους σου που έχεις βάλει, γιατί η ενέργειά σου είναι πολύ μεγάλη και η τύχη με το μέρος σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα διαθέτεις τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα καθυστερήσουν και θα εκνευριστείς, αλλά κάνε λίγη ακόμη υπομονή, αφού από αύριο, που το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει, όλα όσα σε απασχολούν θα πάρουν το δρόμο τους. Προσπάθησε επίσης να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, όλα πηγαίνουν καλά, αρκεί να μην κάνεις υπερβολές. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές, για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και σίγουρα θα σου έρθουν τα καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις ένταση αλλά και περίσσια ενέργεια αυτήν τη Δευτέρα, για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα, που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Σήμερα θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά είναι εύκολα προσπελάσιμα, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και πρέπει να ελέγχεις πολύ καλά ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, την σημερινή ημέρα κάποιος θα σου υποβάλει μια ενδιαφέρουσα προσφορά ή θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Καλά θα κάνεις λοιπόν να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, γιατί πρέπει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα! Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, γιατί από την πολύ την σκέψη, θα χάσεις και τα δεδομένα σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, πρέπει σήμερα να δεις πολλές καταστάσεις με αισιοδοξία, για να μπορέσεις να λύσεις όσα προβλήματα σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Αυτή την περίοδο σκέφτεσαι με περισσότερη σοφία. Θα ανταμειφθείς για αυτό, αφού καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος.