Ο Άλαν Πουλίδο έχει υπογράψει και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εντός των ημερών θα φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού το έγγραφο που αποδεικνύει ότι ο Μεξικάνος δεν δεσμεύεται με ρήτρα.

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε διαρκή μεταγραφική κίνηση αυτό τον καιρό και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Ονόματα ακούγονται πολλά, είναι ήδη κλεισμένος ο Φορτούνης και οι πρωταθλητές συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την κίνηση που θα γεμίσει το αεροδρόμιο. Είτε… μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά.

Διότι αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός είναι μια μεταγραφή με ουσία. Αν ο παίκτης που αποκτηθεί διαθέτει και τη “γκλαμουριά” ώστε να πάει ο κόσμος στα Σπάτα, ακόμα καλύτερα. Δεν είναι, όμως, αυτή η προτεραιότητα, όσο να γεμίσει η επιθετική γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή που θα βγάλει τη σεζόν με 20+ γκολ, όπως (αναλογικά) ο Μήτρογλου.

Εκεί θα ρίξει το βάρος του ο Μαρινάκης με τον Μίτσελ. Ήδη οι Πειραιώτες προσφέρουν περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ και ίσως φτάσουν στα 7-8 για τον σέντερ φορ της Χερενφέιν, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ενώ οι ματιές έχουν γίνει… επίμονες και προς τον all around επιθετικό της Φούλαμ, Παϊτίμ Κασάμι. 

Τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τον Ολυμπιακό να μπαίνει στο κόλπο και για τον Ρομπίνιο! Ο οποίος, όμως, έχει συμβόλαιο με τη Μίλαν και βρίσκεται στο στόχαστρο της Μποταφόγκο. Ό,τι είναι να γίνει, πάντως, δεν θα αργήσει να γίνει.