Το 2014 ξεκίνησε εντυπωσιακά – τουλάχιστον τηλεοπτικά. Βλέπεις την πρωτοχρονιά προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του 3ου κύκλου του «Sherlock», ωστόσο η έκπληξη ήρθε λίγες ημέρες μετά με την έναρξη μιας νέας σειράς. Η ονομασία της; «True Detective»!

Από εκεί που κανείς δεν το περίμενε, η δημιουργία του Nic Pizzolatto, με τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, απέκτησε εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Μέχρι και καριέρες έφτιαξε. Και όχι άδικα, καθώς ήταν με διαφορά η πιο ωραία και σκοτεινή αστυνομική σειρά των τελευταίων χρόνων. Και φυσικά πάρα πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι θα γίνει στον 2ο κύκλο.

Η λογική λέει ότι θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2015, αλλά έως σήμερα ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά. Περισσότερες φήμες ακούγονται, παρά ειδήσεις. Τι είναι αλήθεια και τι ψέματα;

 

Πίσω από τις κάμερες

Κάποια πράγματα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα. Όπως ότι το σενάριο ανήκει και πάλι στον Pizzolatto. Μετά την επιτυχία της πρώτης σεζόν, κανείς δεν ρισκάρει σε αυτό το θέμα. Η έκπληξη όμως έρχεται από τον σκηνοθέτη. Ο Cary Fukunaga, που σκηνοθέτησε και τα 8 επεισόδια του 1ου κύκλου, θα έχει ρόλο παραγωγού όπως ο ίδιος αποκάλυψε. Μάλιστα, δήλωσε ότι κάθε επεισόδιο της νέας σεζόν θα έχει διαφορετικό σκηνοθέτη. Τρελό;

 

Μπροστά από τις κάμερες

Εκεί και αν οι φήμες απογειώθηκαν. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί έως τώρα είναι πολλά, πάρα πολλά: Ellen Page, Kate Mara, Rooney Mara, Jessica Chastain, Brad Pitt, Joaquin Phoenix, Christian Bale, Josh Brolin. Και μάλλον έχουμε να ακούσουμε πολλά ακόμα. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα έχουμε δύο ή τρεις πρωταγωνιστές. Ούτε αν θα είναι μόνο άνδρες, μόνο γυναίκες ή ένας άνδρας και μια γυναίκα. Το σίγουρο είναι πως οι ήρωες του «True Detective» θα είναι όλοι star πρώτου μεγέθους.

 

Υπόθεση

Ναι, το ξέρουμε ότι θα έχει να κάνει με ένα αστυνομικό μυστήριο. Όμως η νέα σεζόν φεύγει από τους βάλτους της Λουιζιάνα και μετακομίζει στην Καλιφόρνια «αλλά όχι στο Λος Άντζελες. Σε πιο άγνωστες και απομονωμένες περιοχές, γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα», όπως ξεκαθάρισε ο Pizzolatto.