Τον ξέρουμε μόνο από τους αγώνες και τη συμπεριφορά του μέσα στα κορτ. Και εκεί, αυτό που βλέπουμε, είναι έναν παίκτη παθιασμένο, αποφασισμένο, πολλές φορές εκνευρισμένο (αν δεν του βγουν οι μπαλιές) σε βαθμό που δεν διστάζει να ξεσπάσει στη ρακέτα του. Γενικά, έχεις έναν παίκτη που καλό είναι να μην του μιλάς και πολύ όταν αγωνίζεται γιατί ο στόχος του είναι ένας: η νίκη.

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που λένε, πως εκτός κορτ ο Novak Djokovic είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος: η ψυχή της παρέας. Με πολύ χιούμορ και τρέλα, που θα ήθελες να έχεις για κολλητό. Και αυτό το κατάλαβε πολύ καλά ένα ball boy του Ρολάντ Γκαρός.

Ο 27χρονος Σέρβος τενίστας, κατά την ενός διαλείμματος στον αγώνα του με τον Joao Sousa (τον οποίο και νίκησε εύκολα με 3-0 σετ) γύρισε, κοίταξε το ball boy που του κρατούσε την ομπρέλα, έκανε χώρο στον πάγκο του και άραξαν σαν δυο καλοί φίλοι.

Μάλιστα ο Djokovic κράτησε και την ομπρέλα ώστε να ξεκουραστεί και ο πιτσιρικάς, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους θεατές. Το σίγουρο; Ο μικρός θα έχει να λέει μια ωραία ιστορία στον φίλο του.