Οι αστροπροβλέψεις της Πέμπτης 31/10 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Προχωρήστε στο επόμενο επαγγελματικό σας βήμα με βάση τη λογική και τη διαίσθηση και μην σταματήσετε αν προκύψει κάποιο εμπόδιο να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεραστεί. Έχετε παρατηρήσει πως αρκετές φορές γίνεστε ενοχλητικοί, φυτρώνοντας εκεί που δεν σας σπέρνουν αλλάξτε το ελάττωμα αυτό.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια βοήθεια από κάποιο επίδομα ή χρήματα που σας χρωστούσανε και τα είχατε διαγράψει έρχονται σήμερα και αυτό θα σας ανακουφίσει έστω και προσωρινά. Αυτήν την περίοδο θα βρεθείτε αρκετά συχνά κοντά σε ανθρώπους που είχατε ξεχάσει.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διάστημα έρχονται κάποιες απροσδόκητες εξελίξεις στη σχέση σας και θα χαρείτε γιατί ηρεμείτε από ένα τομέα που σας απασχολούσε το τελευταίο καιρό. Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με τους οικονομικούς σας χειρισμούς για να μην πέσετε έξω.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή τη περίοδο νιώθετε έντονη την ανάγκη για αλλαγή όσο αναφορά θέματα καριέρας αλλά και στον τρόπο λειτουργείτε στα επαγγελματικά σας γενικότερα. Πρέπει να βρείτε κάποιους τρόπους για να αυξήσετε την γοητεία σας.

 

ΛΕΩΝ

Η ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο γίνεται πιο βαριά και αυτό είναι αποτέλεσμα των διαφωνιών με τους συναδέλφους σας. Θα προτιμούσατε να ξεφύγετε κάνοντας κάποιες επαφές κοινωνικού τύπου ή διασκεδάζοντας με φίλους μην το αμελείτε κάντε το θα αλλάξει η διάθεσή σας.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην εμπιστεύεστε σε ότι σας λένε ή σας υπόσχονται κάποιοι για το επαγγελματικό σας μέλλον. Δεν είστε συναισθηματικά έτοιμοι και αρκετά δυνατοί για να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις. Προσπαθήστε να αναβάλετε τις αποφάσεις για λίγο καιρό ακόμα και με πιο ήρεμο μυαλό.
 

ΖΥΓΟΣ

Είστε αναγκασμένοι να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας. Βρείτε ένα νέο χόμπι για να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ο ελεύθερος χρόνος σας. Θέματα που σας απασχολούσαν στο παρελθόν για τα επαγγελματικά σας τώρα θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το κοφτερό μυαλό σας και με τους κατάλληλους χειρισμούς θα καταφέρετε να ξεπεράσετε όλες τις αντιξοότητες που υπάρχουν στα εργασιακά σας. Θέλετε να μείνετε μόνοι, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας για να ηρεμήσετε και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επανορθώστε άμεσα τα λάθη που έχετε κάνει στη σχέση σας ίσως έχετε και εσείς μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Θα δεχτείτε σκληρή κριτική το προσεχές διάστημα. Μην χάσετε την πίστη στον εαυτό σας. Η περίοδος αυτή είναι γεμάτη όνειρα, ένταση και βαθιά αισθήματα.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο στενό σας περιβάλλον σας κάνουν να νιώθετε πιο ασφαλείς. Ίσως θα ήταν καλό να προσέξετε μερικά πράγματα που αφορούν το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Είστε αποφασισμένοι να πολεμήσετε για να πετύχετε τους στόχους σας.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νίκη είναι μονόδρομος για εσάς. Εφαρμόστε αυστηρούς κανόνες στην καθημερινότητά σας και θα δείτε άμεσα θετικά αποτελέσματα. Φανείτε διορατικοί και δείτε και τις δύο πλευρές του νομίσματος.
 

ΙΧΘΥΕΣ

Οργανώστε τις κινήσεις σας και κάντε πράγματα που θα σας ωφελήσουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Πρέπει να καταφέρετε να διοχετεύσετε τα συναισθήματά σας στους άλλους, για να καταλάβουν πως νιώθετε. Ευνοϊκή μέρα και για εργασιακά ή θέματα οικογενείας.  

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr