Ο ημιτελικός για το Κύπελλο Ελλάδας, μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, στην Τούμπα είχε ένα θλιβερό επεισόδιο μεταξύ δύο ποδοσφαιριστών, του Κώστα Κατσουράνη και του Γιάννη Μανιάτη.

Επεισόδιο που «έπιασαν» οι κάμερες, που είδε όλη η Ελλάδα και που πολλοί φοβήθηκαν ότι θα έχει αντίκτυπο στην εθνική ομάδα και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει να παρουσιαστεί αξιοπρεπής -τουλάχιστον- στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Πώς έληξε το θέμα; 

Στο περιθώριο του δείπνου της εθνικής ομάδας σε ιαπωνικό εστιατόριο, ο Κώστας Κατσουράνης αναφέρθηκε στο επεισόδιο και ζήτησε συγγνώμη λέγοντας:

«Μιλήσαμε πολύ για αυτό το περιστατικό. Έγινε λάθος απ’ όλους μας και εγώ σαν δεύτερος αρχηγός αλλά και σαν ένας από τους πιο παλιούς από το Euro 2004, θεωρώ ότι έχω μεγάλη ευθύνη και έκανα λάθος! Εξήγησα στον Γιάννη πολλές φορές τι έγινε, νομίζω ότι το κατάλαβε και τώρα συνεχίζουμε όλοι μαζί, όπως πρέπει να συνεχίζουν όλες οι ομάδες.

Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, κάποια στιγμή χάνεις το έλεγχο. Είμαι εδώ και πολλά χρόνια στην Εθνική και ποτέ δεν έχω δημιουργήσει ανάλογο πρόβλημα. Ετυχε να συμβεί αλλά θα συνεχίσουμε όπως πριν…».