Ότι είναι ο Al Capone για τον κόσμο των γκάνγκστερ και της μαφίας, κάτι αντίστοιχο είναι αυτό το ζευγάρι για τον κόσμο του πάθους και του εγκλήματος. Γιατί, όπως και να το κάνεις, η Bonnie και ο Clyde δεν ήταν ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Δεν ήταν οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που πήγαιναν κουλουράκια στους γείτονές τους, στην εκκλησία τη Κυριακή και σε μπάρμπεκιου με φίλους. Ήταν το ζευγάρι που ζούσε στα άκρα και το αίμα. Και όσο περισσότερο αίμα, τόσο μεγαλύτερο πάθος.

Ο Clyde Barrow και η Bonnie Parker γνωρίστηκαν το 1930, αλλά δεν κατάφεραν να μείνουν για καιρό μαζί καθώς ο 21χρονος μικροεγκληματίας συνελήφθηκε για κλοπή αυτοκινήτου. Δύο χρόνια αργότερα θα αποφυλακιστεί και θα ξεκινήσει, μαζί με την Bonnie μια ξέφρενη πορεία στον χώρο του εγκλήματος, έχοντας δίπλα τους μερικούς ακόμα κακοποιούς. Και φυσικά θα μπουν στο στόχαστρο των αρχών.   

Και αφού πρώτα σκότωσαν 3 αστυνομικούς, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, στις 23 Μαΐου 1934, θα πέσουν νεκροί ο ένας δίπλα στον άλλον, καθώς πρώτα τους είχαν γαζώσει με 50 σφαίρες.

Ήταν το τέλος μιας σύντομης, αλλά αιματηρής πορείας, που έβαλα μια για πάντα τους Bonnie και Clyde στη Βίβλο του εγκλήματος.