Τους τελευταίους μήνες είχαν ακουστεί και γραφτεί πάρα πολλά για το superhero εγχείρημα του Zach Snyder – το φιλμ δηλαδή που ο Superman θα συναντήσει τον Batman. Και όσο περνάει ο καιρός, αρχίζουμε σταδιακά να παίρνουμε μια γεύση για το τι πρόκειται να δούμε στις μεγάλες οθόνες τον Μάιο του 2016.

Η αρχή έγινε πριν από λίγο καιρό, όταν ανακοινώθηκε ότι κάτω από τη μάσκα του Σκοτεινού Ιππότη θα βρίσκεται ο Ben Affleck. Τη περασμένη εβδομάδα είδαμε και την πρώτη φωτογραφία του star του Hollywood με τη μαύρη στολή. Και τώρα ήρθε η στιγμή για περισσότερες αποκαλύψεις.

Γιατί τελικά στο φιλμ του Snyder δεν θα πρωταγωνιστούν μόνο ο Batman και ο Superman, αλλά αρκετοί ακόμα υπερήρωες. Ναι, η Justice League ετοιμάζεται να ενώσει τις δυνάμεις της και να μπει στο… μάτι των Avengers στο project που θα έχει τον τίτλο «Batman Vs Superman: Dawn of Justice».

Έτσι στην υπερπαραγωγή του Snyder θα δούμε ακόμα τους Gal Gadot (ως Wonder Woman), Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane, Jeremy Irons, Holly Hunter και ο Jesse Eisenberg ως Lex Luthor.

Πάντως, μέχρι να εμφανιστούν όλοι αυτοί με τις στολές τους θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Το logo της ταινίας πάντως είναι αρκετά εντυπωσιακό και ότι πρέπει για αρχή.