Αν έπρεπε να διαλέξουμε την τηλεοπτική έκπληξη του 2014 έως τώρα, δεν θα δυσκολευόμασταν ιδιαίτερα να δώσουμε την απάντηση. Και αυτό επειδή το νέο έτος μπήκε εντυπωσιακά με το «True Detective» – τη σειρά μέσα από την οποία μας έδειξε επιτέλους ο Matthew McConaughey το ταλέντο του, έπαιξε ρόλο στο Όσκαρ που κέρδισε και μας χάρισε ίσως το καλύτερο αστυνομικό θρίλερ που έχουμε δει ποτέ στη μικρή οθόνη.

Και από τις 9 Μαρτίου, όταν έπεσαν και οι τίτλοι τέλους της σειράς, άρχισε μια μεγάλη συζήτηση για το ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της επόμενης σεζόν. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο McConaughey και ο Woody Harrelson δεν θα συνεχίσουν, καθώς ο Nic Pizzolatto θα αλλάζει ήρωες κάθε χρόνο. Άρα;

Πριν από μερικές εβδομάδες ακούστηκε ότι ο Brad Pitt θα ηγηθεί του νέου «True Detective» και τώρα έσκασε ένα όνομα έκπληξη: αυτό της Jessica Chastain.

Η 37χρονη ηθοποιός δέχθηκε τη πρόταση να πρωταγωνιστήσει στη σειρά, όπου το 2015 το δίδυμο θα αποτελείται από έναν άνδρα και μια γυναίκα.

Η Chastain δεν έκανε καμιά δήλωση για την πρόταση, αλλά μετά το κατασκοπικό φιλμ «Zero Dark Thirty» έχει δείξει ότι της ταιριάζουν τα σενάρια δράσης.