Οι αστροπροβλέψεις της Τετάρτης 30/10 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποιήστε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, που είναι παρά πολλά αλλά και την εμπειρία σας στον επαγγελματικό σας τομέα. Ερωτικές απογοητεύσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση, αλλά θα είναι για λίγο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα ξεκινάει πάρα πολύ όμορφα και ευνοεί την κοινωνική σας ζωή, αλλά και τον επαγγελματικό σας τομέα. Θα πρέπει να χειριστείτε θέματα οικονομικής φύσης με τη λογική και όχι το συναίσθημα.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επανασύνδεσή σας με κάποια φιλικά σας πρόσωπα θα αποτελέσει για εσάς πηγή ενέργειας και ανανέωσης. Μην πιέσετε καταστάσεις γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθη. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα επενδυτικά ρίσκα και τους δανεισμούς το προσεχές διάστημα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν νιώθετε το βάρος των καταστάσεων που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο να σας πλακώνει, παίξτε το παιχνίδι τους δικούς σας όρους και να είστε σίγουροι ότι όλα θα αλλάξουν. Η κοινωνική σας ζωή αποκτά ρυθμό ξανά.
 

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να κυνηγήσετε και λίγο την τύχη σας για να σας χαμογελάσει. Μην έχετε ψευδαισθήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Αναπάντεχες ίσως εξελίξεις σε επαγγελματικά θα σας προβληματίσουν.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα προβλήματα που έχουν προκύψει στον εργασιακό σας χώρο θα είναι ευτυχώς πρόσκαιρα. Θα τονωθεί η ψυχολογία σας καθώς νέα δεδομένα στην ζωή σας δίνουν την αυτοπεποίθηση που τόσο χρειάζεστε. Βρίσκεστε σε μια διαδικασία αλλαγής μετά από μια δύσκολη περίοδο και χρειάζεται να είστε υπομονετικοί.


ΖΥΓΟΣ

Ίσως σήμερα να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας και αυτό θα σας οδηγήσει σε αλλαγές και βελτίωση των ταραγμένων οικογενειακών αλλά και επαγγελματικών σχέσεων. Καλό θα ήταν να αποφύγετε λοιπόν διαφωνίες που μπορεί σήμερα να οδηγήσουν κάποια σχέση σε οριστική ρήξη.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό θα ήταν να αποφύγετε σήμερα έντονη καταπόνηση από τη δουλειά σας ή οικονομικές υπερβολές. Η ανασφάλεια σας ωθεί στο να ζητήσετε συμβουλές για τις επόμενες κινήσεις σας. Μην παρεμβαίνετε σε θέματα, τα οποία δεν γνωρίζετε καλά. 
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να έχετε αυξημένη ενέργεια σήμερα και να μην ξέρετε πως να την διοχετεύσετε, αλλά πρέπει να σκεφτείτε και τις ανάγκες που υπάρχουν στην ζωή σας και να ασχοληθείτε περισσότερο. Εξετάστε με προσοχή τα μηνύματα που λαμβάνετε από τους άλλους, γιατί μπορεί να μην είναι όπως δείχνουν τα πράγματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εντάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο σας αποπροσανατολίζουν, μείνετε ήρεμοι. Ο δεσποτικός σας χαρακτήρας δεν ευνοεί τις οικογενειακές σας σχέσεις. Συγκρατήστε όσο μπορείτε τα έξοδα σας, αφού τα οικονομικά σας χρειάζονται βελτίωση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να βάλετε σε τάξη τις υποθέσεις σας και όλα αυτά που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Έχετε αυτή την περίοδο την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές συμφωνίες στην δουλειά σας. Στην εργασία σας ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν μην τις αφήσετε να προσπεράσουν.


ΙΧΘΥΕΣ

Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο έντονη και θα βρεθείτε με φίλους για να το ρίξετε λίγο έξω. Πρέπει να απεγκλωβιστείτε από διλήμματα και πρόσκαιρες ανησυχίες. Επαγγελματικά ή ζητήματα κοινωνικής ανόδου θα προβληματίσουν εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του 3ου δεκαημέρου. Ανοίγουν οι πόρτες επιτέλους για την επαγγελματική σας άνοδο. 

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr