Από τη μέρα που ανακοίνωσε ότι… εγκαταλείπει την Γκόθαμ Σίτι και τον κόσμο του «Σκοτεινού Ιππότη», πολλοί αναρωτιόντουσαν ποιο θα ήταν το επόμενο βήμα του. Άλλωστε ο Christopher Nolan σπάνια μένει για αρκετό καιρό μακριά από την καρέκλα του σκηνοθέτη. Και τώρα ήρθε η στιγμή να μάθουμε το νέο του project. Ένα project που κατά πολλούς είναι το μεγάλο φαβορί για τα επόμενα βραβεία Όσκαρ. Έστω κι αν έως τώρα έχει κυκλοφορήσει απλά το πρώτο του trailer.

Ωστόσο αυτή η σκέψη είναι μάλλον δικαιολογημένη. Καθώς ο 43χρονος  Βρετανός σκηνοθέτης στο «Interstellar» έχει στη διάθεσή του ένα εντυπωσιακό cast. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Matthew McConaughey, ο άνθρωπος που κατάφερε μέσα σε μερικούς μήνες να μεταμορφωθεί στον κορυφαίο ηθοποιό σήμερα, χάρη στις ερμηνείες του στο «Dallas Buyers Club» και τη σειρά-κόλλημα «True Detective». Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τους Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Casey Affleck, Matt Damon δημιουργούν ένα cast πολλών αστέρων.

Όσο για την υπόθεση; Ο πλανήτης έχει ξεμείνει από φυσικούς πόρους και η μόνη ελπίδα-σωτηρία είναι ένα ταξίδι στο διάστημα. Ίσως με μια πρώτη ματιά να μην είναι κάτι το εντυπωσιακό, αλλά επειδή ξέρουμε τον Nolan, όλα δείχνουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι επικό.

Το «Interstellar» θα βγει στις μεγάλες οθόνες τον Νοέμβριο του 2014.