Δεν είναι από αυτές τις γυναίκες που θα σε μαγέψουν με το ταλέντο τους – άλλωστε πολλοί πιστεύουν ότι δεν της… περισσεύει κιόλας! Ούτε από αυτές που κάποια μέρα θα σαρώσουν τα βραβεία με την ερμηνεία της. Όμως εδώ και 13 χρόνια, συνεχίζει να είναι βρίσκεται στο κινηματογραφικό προσκήνιο και να θεωρείται ένα αστέρι του Hollywood. Γιατί, η Megan Fox, δεν έχει ανάγκη το ταλέντο για να ξεχωρίσει – έχει άλλα προσόντα.

Με ένα αγγελικό πρόσωπο και παράλληλα διαβολικές καμπύλες, η πανέμορφη ηθοποιός έχει καταφέρει να χτίσει μια καριέρα στην 7η Τέχνη, αλλά το κυριότερο είναι ότι εισέβαλε στις ανδρικές φαντασιώσεις και δεν λέει να βγει. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι όταν ακούμε το όνομά της στο μυαλό μας έρχονται οι ουκ ολίγες καυτές φωτογραφήσεις της, παρά κάποια ταινία της.

Και αυτές οι φωτογραφήσεις ήταν που της χάρισαν τον τίτλο του μοντέρνου sex symbol. Και σήμερα που κλείνει το 28ο έτος της ηλικίας μας, αποφασίσαμε να δούμε όλα αυτά τα… ταλέντα που έκαναν τη Fox το νέο αγαπημένο θηλυκό της μεγάλης οθόνης. Αξίζει.