Αγαπημένη φωνή και αγαπημένο πρόσωπο των Αμερικάνων. Γενικά από τα αγαπημένα παιδιά των ΗΠΑ. Κατάφερε να μαγέψει με τα τραγούδια του, να εντυπωσιάσει με το υποκριτικό του ταλέντο, να μαγέψει εκατομμύρια γυναίκες με την εμφάνισή του. Παιδί της καλής ζωής και του Λας Βέγκας, που πολλά ακούστηκαν για τη σχέση του με τη μαφία, αλλά κανείς δεν τον κατηγόρησε για κάτι. Άλλωστε ο Frank Sinatra ήταν ένα είδωλο – ένα λαμπερό είδωλο, που αντιπροσώπευε το American dream.

Γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 1915 και στα 82 χρόνια που έζησε κατάφερε να πετύχει τα πάντα, να ρουφήξει τη ζωή μέχρι το… μεδούλι, να διασκεδάσει σαν να μην υπάρχει αύριο. Και όλα αυτά τα έκανε με τον τρόπο του – αυτόν τον μοναδικό και λαμπερό τρόπο που είχε ώστε όλα να μοιάζουν ωραία, σαν τις ρομαντικές ασπρόμαυρες ταινίες που πρωταγωνιστούσε.

Και όπως είναι φυσικό, ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τόσο έντονα, έχει μάθει και πολλά. Και το καλό είναι πως ο Frankie δεν είχε πρόβλημα στο να μοιραστεί αυτά τα… μαθήματα ζωής με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η καλύτερη εκδίκηση είναι η μαζική επιτυχία!

 

Το αλκοόλ μπορεί να είναι ο χειρότερος εχθρός του άνδρα, ωστόσο η Βίβλος λέει να αγαπάς τους εχθρούς σου.

 

Θα ήθελα να με θυμούνται σαν τον άνδρα που είχε μια ωραία ζωή, καλούς φίλους και υπέροχη οικογένεια – και δεν νομίζω να ζητήσω τίποτα περισσότερο από αυτό.

 

Δεν είμαι από αυτούς τους πολύπλοκους ανθρώπους, που ψάχνουν το νόημα της ζωής. Ζω μέρα με τη μέρα και αντιμετωπίζω ότι μου τύχει.

 

Θα… ζήσω μέχρι να πεθάνω.

 

Κανονικά θα έπρεπε να είχε πάρει πτυχίο στην κατηγορία γυναίκα. Αλλά τελικά την πατάω συχνά. Της αγαπάω πολύ, αλλά όπως όλοι οι άνδρες, δεν τις καταλαβαίνω.

Ότι άλλο λέγεται για εμένα δεν έχει καμιά σημασία. Όταν τραγουδάω πιστεύω. Είμαι ειλικρινής.

 

Αγάπη είναι να θέλεις να τραγουδάς νύχτα και μέρα. Χωρίς λεφτά. Χωρίς μάνατζερ.

 

Υποστηρίζω οτιδήποτε σε βοηθήσει να βγάλεις τη νύχτα. Είτε πρόκειται για προσευχή, είτε για υπνωτικά, είτε για ένα μπουκάλι ουίσκι!

 

Το στριπτίζ είναι μαθήματα ανατομίας με μουσική. 

 

Μου αρέσουν οι κομψές γυναίκες. Όταν βγαίνεις έξω μαζί τους δεν είναι ένας διαγωνισμός κακίας.