Γράφαμε πριν από λίγες μέρες, με αφορμή την υπόθεση Πουλίδο που αρχίζει και κουράζει παρεμπιπτόντως, ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. 

Εκτός, λοιπόν, από το θέμα του Μεξικάνου φορ που έχει κολλήσει στα τερτίπια της Τίγκρες και του μάνατζερ του 23χρονου επιθετικού, οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν την υπόθεση του Ντιόπ, ο οποίος χαιρέτησε τη Λεβάντε, αλλά και δύο ακόμα ποδοσφαιριστών. Οι οποίοι είναι… στο ρόστερ του.

Όχι, δε μας έπιασε η απότομη ζέστη. Απλά οι Πειραιώτες προχωρούν σε συνεννόηση με τον Μίτσελ και αποφάσισαν να τελειώνουν με τις υποθέσεις των Μαρκάνο και Μέγερι.

Για τον μεν Ισπανό, όλα δείχνουν ότι θα μείνει και οσονούπω οι διαπραγματεύσεις με τη Ρούμπιν Καζάν και τον ατζέντη του θα ολοκληρωθούν, αφού επιθυμία του Μίτσελ είναι να μείνει ο συμπατριώτης του. Αυτό, διότι ο Μαρκάνο αποτελεί μια αξιόπιστη λύση τόσο για το κέντρο της άμυνας, αν χρειαστεί όπως εφέτος με τον τραυματισμό του Σιόβα, όσο και για την αριστερή πτέρυγα μαζί με τον Χολέβα ή τον Μπονγκ.

Όσον αφορά τον Μέγερι, η γνώμη που υπάρχει στο Ρέντη για τον Ούγγρο είναι πολύ καλή και ο Μίτσελ τον θεωρεί ιδανικό back up του Ρομπέρτο. Και οι δύο περιπτώσεις θα τελειώσουν θετικά -κατά πάσα πιθανότητα- έως το τέλος της εβδομάδας.