Σχεδόν από τα πρώτα επεισόδια είχε γίνει ξεκάθαρο ότι ο οίκος των Lannister θα μας καθόταν στο στομάχι. Μιλάμε για τον οίκο εκείνο που έχει ως σύνθημα «πληρώνουμε τα χρέη μας», αλλά παράλληλα κάνουν τη μία συνωμοσία μετά την άλλη για να εξοντώσουν τους εχθρούς τους. Και προτού τελειώσει ο 1ος κύκλος, είχαμε αποφασίσει ποιος είναι ο χαρακτήρας που μισούμε περισσότερο: ο Joffrey.

Ο νεαρός βασιλιάς του «Game of Thrones» έκανε τα πάντα προκειμένου να γίνει ο χειρότερος που μπορούσε και τα κατάφερε, σκοτώνοντας τον Ned Stark, κάνοντας στόχο γυναίκες, κρεμώντας φίλους και εχθρούς για τη πλάκα του. Αλλά ο George R.R. Martin μας την έκανε τη χάρη και τον καθάρισε. Έτσι γεννήθηκε το ερώτημα: ποιος είναι πλέον ο πιο μισητός χαρακτήρας στο «GoT»;

Σε αυτό το ερώτημα κλίθηκαν να απαντήσουν οι αναγνώστες της Huffington Post και το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο: η Cersei Lannister. Το 41% τόνισε πως η μητέρα του πρώην βασιλιά και πάνω-κάτω βασίλισσα του King’s Landing έχει τους περισσότερους εχθρούς ανάμεσα στους τηλεθεατές. Μάλιστα ακόμα και ο σχεδόν βιασμός της δεν στάθηκε αρκετός για να την κάνει πιο αγαπητή στον κόσμο.