Για δεξί μπακ ψάχνει ο Παναθηναϊκός και οι ποδοσφαιριστές που απασχολούν μέχρι τώρα τους Πράσινους είναι δύο: ο Γιώργος Γκαλίτσιος και ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος εφέτος αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό δανεικός από την πορτογαλική Μπράγκα.

Το Τριφύλλι φαίνεται να είχε βρει μια φόρμουλα με τη Λόκερεν και τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον οποίο εκτιμά πολύ ο Νίκος Νταμπίζας. Τις τελευταίες μέρες, όμως, η κατάσταση έχει… ζορίσει. Αυτό, λόγω των νέων μνηστήρων που προέκυψαν για τον 28χρονο αμυντικό. Ο Γκαλίτσιος έκανε καλή χρονιά στο βελγικό πρωτάθλημα και κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα ομάδων που έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν το ένα εκατομμύριο ευρώ που ζητεί η ομάδα του.

Κάτι που θεωρείται δύσκολο για τον Παναθηναϊκό, να ανταγωνιστεί δηλαδή ομάδες όπως η Αντερλεχτ, η Γάνδη, η Γκενκ και η Σταντάρ Λιέγης. Διότι περί αυτών των συλλόγων πρόκειται, που έχουν βάλει στο μάτι τον εκκεντρικό στις εξωγηπεδικές εμφανίσεις του Γιώργο Γκαλίτσιο.

Παρόλα αυτά, η διοίκηση Αλαφούζου δεν θα παραδώσει τα όπλα τόσο εύκολα. Με «όπλο» τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τον Νίκο Νταμπίζα, έχει πάρει απόφαση να δώσει τη μάχη της.