Σήμερα δεν είναι μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς του Hollywood. Είναι μία από τις ισχυρότερες γυναίκες των ΗΠΑ, καθώς με τον Brad Pitt δημιουργούν ένα εκρηκτικό σύνολο. Ένα σύνολο που συνδυάζει την επιτυχία, το χρήμα και την ομορφιά. Όπως φυσικά και τη δύναμη.

Δύναμη, που όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει για την Angelina Jolie, τόσο μέσα από τις ταινίες όσο και μέσα από την προσωπική της ζωή. Άλλωστε ποιος ξεχνάει την απόφασή της να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή πριν από περίπου ένα χρόνο; Μια κίνηση που ενέπνευσε αρκετές γυναίκες. Αλλά αυτή είναι η Jolie του σήμερα.

Πριν από 20 χρόνια ήταν η κόρη του star Jon Voight και ανερχόμενη ηθοποιός. Και, πάνω από όλα, ένα ατίθασο κορίτσι που έκανε πάντα αυτό που ήθελε. Τότε ήταν που ο φωτογράφος Marcel Indik την «συνέλαβε» με τον φακό του, σε μια προκλητική φωτογράφηση, όπου η Jolie ποζάρει φορώντας ένα πολύ κοντό και στενό φόρεμα.

Ελάχιστες εικόνες από εκείνη τη φωτογράφηση εμφανίστηκαν τα επόμενα χρόνια, με τις περισσότερες να μένουν ξεχασμένες σε κάποιο συρτάρι. Και τώρα έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ η star μίλησε στο περιοδικό Elle για τις τρελές αποφάσεις της εκείνη την εποχή – όπως το καυτό φιλί που έδωσε στον αδερφό της στο κόκκινο χαλί των βραβείων Oscar το 2000 που μάλλον δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

«Όταν είσαι σε αυτή την ηλικία θέλεις να κάνεις τη δική σου επανάσταση. Θέλεις να απελευθερωθείς από την εικόνα των γονιών σου και να ακολουθήσεις τον δρόμο σου» τόνισε η Jolie και συμπλήρωσε: «Σίγουρα η δική μου επανάσταση να έβγαινε κάπως άσχημα προς τα έξω. Όχι με τον σωστό τρόπο. Αλλά όλα αυτά ήταν προσπάθειες για να ανακαλύψω τον εαυτό μου».

Δες μια άλλη Angelina Jolie μέσα από τις «χαμένες» φωτογραφίες.