Η ειρωνεία για μερικούς ανθρώπους, είναι ό,τι χειρότερο. Κάπως έτσι και λίγο πιο… χάλια θα πρέπει να αισθάνονται από το 1987 και μετά όσοι βρίσκονταν στο τιμόνι της Μάντσεστερ Σίτι που έχασαν μέσα από τα χέρια τους τον Ράιαν Γκιγκς.

Τον ποδοσφαιριστή-σύγχρονο μύθο της μισητής αντιπάλου των citizens, της Γιουνάιτεντ, η οποία είχε την τύχη να διαθέτει στις τάξεις της τα μάτια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός είπε αμέσως το «ναι» στον σκάουτερ που του πήγε τον Ράιαν Ουίλσον (σ.σ. το Γκιγκς το υιοθέτησε από τον δεύτερο γάμο της μητέρας του) και κάπως έτσι «έβγαλε» έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της Βρετανίας.

Διαβάστε ακόμα: Ράιαν Γκιγκς – Ένας «Μπέμπης»… 40 ετών!

Ο Ουαλός μέσος ήταν η ραχοκοκαλιά της Μάντσεστερ. Η σημαία της, που έφτασε στο σημείο να την κοουτσάρει. Την Τρίτη το βράδυ κόντρα στη Χαλ, ο Γκιγκς έκανε αλλαγή τον… εαυτό του και φυσικά γνώρισε την απόλυτη αποθέωση. Η αναγνώριση είχε έρθει πολλά χρόνια πριν. Μελανό του σημείο, το ερωτικό σκάνδαλο, τον οποίο τον ήθελε να διατηρεί δεσμό για οκτώ ολόκληρα χρόνια με τη γυναίκα του… αδερφού του.

Μια ανορθογραφία στις χρυσές σελίδες που έγραψε με τους κόκκινους διαβόλους. Και μόνο η σύγκριση, από τους οπαδούς της Μάντσεστερ, με τον Τζορτζ Μπεστ, λέει πολλά…

Δείτε τα βίντεο από το αντίο του Ράιαν Γκιγκς

 

 

Η τεράστια καριέρα του