Είναι ένας από τους πλέον γνωστούς υπερήρωες του πλανήτη. Και παρά τα πολλά πρόσωπα που έχει αλλάξει συνεχίζει να είναι πολύ αγαπητός. Μας άρεσε ο Michael Keaton μέσα στη λογική του Tim Burton στα τέλη του ’80, μας χάλασαν ο Val Kilmer και ο George Clooney στα nineties, ενώ από το 2005 και μετά ο Σκοτεινός Ιππότης γνώρισε την αποθέωση στο πρόσωπο του Christian Bale.

Και μπορεί τώρα όλα τα βλέμματα να έχουν πέσει πάνω στον Ben Affleck, ο οποίος ετοιμάζεται να φορέσει τη στολή με τη νυχτερίδα και να συναντήσει τον Superman (χαμός γίνεται δηλαδή), όμως για λίγο όλοι ασχολούνται με τον Bruce Wayne προτού γίνει ο ήρωας της Αμερικής.

Η τηλεοπτική σειρά «Gotham» έκανε την εμφάνισή της στις ΗΠΑ και μας βάζει στη ζωή του Wayne όταν ήταν πιτσιρικάς. Ναι, προτού βάλει τη στολή και βγει στη νύχτα για να επιβάλει τη δικαιοσύνη. Η σειρά αφορά περισσότερο τον νεαρό αστυνομικό James Gordon, τον οποίο υποδύεται ο Ben McKenzie -σε περίπτωση που δεν σου λέει κάτι είναι το μαγκάκι από την teen σειρά «OC»-, ενώ στον ρόλο του μικρού Bruce είναι ο David Mazouz.

Ωραίο trailer και σκοτεινό, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν βλέπεις τον McKenzie περιμένεις να δεις πάρτι και σερφ στη Καλιφόρνια, όχι έγκλημα στο Γκόθαμ.