Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κλείσει τον Άλαν Πουλίδο, όπως άλλωστε έχετε διαβάσει και στο provocateur.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού λέγονται, γράφονται και ακούγονται διάφορα. Κυριότερο εξ αυτών η… ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του 23χρονου ποδοσφαιριστή ύψους (κρατηθείτε) 7,5 εκατ. ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι το ύψος του ποσού ακούγεται έως και… αστείο για έναν παίκτη που δεν έχει κινήσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης, χωρίς αυτό, από την άλλη, να αφαιρεί από την αξία του ποδοσφαιριστή.

Τι γίνεται όμως και η Τίγκρες άρχισε τα κόλπα στους Πειραιώτες; Η πλευρά του ποδοσφαιριστή διατείνεται ότι τα περί ρήτρας είναι φανταστικά σενάρια. Ότι ο παίκτης, δηλαδή, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, σε ένα μήνα, από την ομάδα του.

Την ομάδα του με την οποία διαπραγματεύεται εδώ και ένα χρόνο περίπου την ανανέωση του συμβολαίου του. Και επειδή ακριβώς δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών, οι Μεξικάνοι άρχισαν τα παιχνίδια τακτικής και τον πόλεμο νεύρων. Ή, για να το πούμε λίγο διαφορετικά, ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα.

Στον Ολυμπιακό δηλώνουν σίγουροι ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος. Από την άλλη, διαψεύδουν ότι εντός της εβδομάδας έρχεται ο μάνατζέρ του, χωρίς αυτό να έχει απαραίτητα σχέση με την πορεία των διαπραγματεύσεων και τη… φωσκόλεια ρήτρα.