Για πολλές γυναίκες είναι ένα «γουρούνι». Για αρκετούς άνδρες είναι ένας «χυδαίος». Και η αλήθεια είναι πως και ο ίδιος δεν κάνει κάτι για να αλλάξει αυτή την εικόνα. Όχι ότι δεν μπορεί δηλαδή. Απλά δεν θέλει – δεν θέλει να είναι κάποιος άλλος, δεν θέλει να μην είναι ο εαυτός του. Γιατί ο Louis C.K. είναι πάνω από όλα και πάντα ρεαλιστής. 

Όπως και το χιούμορ του, το οποίο αγγίζει τα άκρα και τα όρια. Ωμό αρκετές φορές και ακόμα πιο προσβλητικό τις περισσότερες. Προκλητικό μέχρι ο… μετρητής να βαρέσει κόκκινο. Μοιάζει να έχει μπει στο κεφάλι και τις σκέψεις μας. Λέει πράγματα που όλοι σκεφτόμαστε, αλλά κανείς δεν τολμάει να τα ξεστομίσει. Και δεν διστάζει να πιάσει στο στόμα του τους πάντες και τα πάντα – παιδιά, σεξ, οικογένεια, εκκλησία, Θεό, Αμερική, πολιτικούς, εργένικη ζωή, αυνανισμό, σχέσεις, γριούλες και ότι άλλο βάζει το μυαλό σου. 

Για αυτό και από τη Δευτέρα κανείς στις ΗΠΑ δεν θα κοιμάται άνετα. Η σατιρική εκπομπή του «Louie» επιστρέφει για μια ακόμα σεζόν και κανείς δεν είναι σίγουρος το τι θα πει ο C.K. αυτή τη φορά. Μάλλον ούτε καν ο ίδιος. Για αυτό και η εκπομπή του είναι σκέτη απόλαυση. 

Και για τους παρακάτω λόγους. Δες μερικές ωραίες ατάκες και video του…

 

Διάβασα τις προάλλες κάτι στην εφημερίδα που με προβλημάτισε. Σε ένα άρθρο έγραφε ότι το 80% των ατόμων που ζουν στη Νέα Υόρκη είναι μειονότητες. Μήπως κάνουμε λάθος; Από την ώρα που είναι το 80%, μήπως δεν είναι μειονότητα; Πολύ λευκή δύναμη μου ακούστηκε αυτό. Είναι σαν να παίρνεις έναν λευκό, να τον βάζεις στην Αφρική και να λέει: «Κοίτα πόσες μειονότητες έχω τριγύρω μου. Είμαι η μοναδική πλειοψηφία».

 

 

Κανείς δεν κερδίζει σε μια διαμάχη. Ποτέ κανένας δεν θα πει «ναι, είχα άδικο συγγνώμη». Απλά η διαμάχη τελειώνει όταν κάποιος φωνάζει «σκάσε τώρα, είπαμε να φάμε, για αυτό βούλωσέ το για ένα λεπτό».

 

https://www.youtube.com/watch?v=28H3mF-qIlg

 

Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι καλύτερες από τους άντρες. Απλά πιστεύω ότι οι άντρες είναι πολύ χειρότεροι από τις γυναίκες!

 

Παλιότερα συμπαθούσα πολύ περισσότερους τους ανθρώπους, αλλά πλέον σταμάτησα γιατί απέκτησα παιδιά. Πλέον κάνω παρέα με ανθρώπους που δεν θα ήταν ποτέ φίλοι μου παλιότερα. Και σκέφτομαι «δεν σας διάλεξα εγώ, αλλά τα παιδιά μου διάλεξαν τα παιδιά σας να κάνουν παρέα. Χωρίς κανένα κριτήριο, απλά επειδή έχουν το ίδιο μέγεθος. Και δεν τους ενδιαφέρει με ποιους κάνω παρέα».

 

https://www.youtube.com/watch?v=PFdnZDCKf3s

 

Δεν είμαι άθεος. Πιστεύω ότι ο Θεός υπάρχει. Απλά δεν μου καίγεται καρφάκι. Άλλωστε ο Θεός είναι σαν την χειρότερη γκόμενα που είχες ποτέ. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=166L3cE3zyk