Πριν από περίπου 3 χρόνια όχι απλά δεν ήταν το αγαπημένο κορίτσι των φωτογράφων, αλλά κανένας από τον κόσμο της μόδας δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει ως πρωτοκλασάτο μοντέλο. Βλέπεις η Kate Upton δεν είχε το στυλ και το look των κοριτσιών της πασαρέλας, ενώ οι ειδικοί δεν δίσταζαν να λένε ότι «μοιάζει με γυναίκα ποδοσφαιριστή». 

Τελικά το 21χρονο sex symbol κατάφερε να τους διαψεύσει όλους, καθώς τα τελευταία χρόνια φιγουράρει σε όλα τα μεγάλα περιοδικά του πλανήτη, κάνει αμέτρητες φωτογραφήσεις, ενώ έχει γίνει η αγαπημένη φαντασίωση των ανδρών. Και τώρα εισέβαλε στα μεγάλα σαλόνια του modeling, καθώς τον Ιούνιο θα βρίσκεται στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue. 

 

Και εκεί δεν διστάζει να μιλήσει και για τη σχέση που έχει με τη Marilyn Monroe. «Κάποτε έμοιαζε με όνειρο να δω το όνομά μου στην ίδια παράγραφο με αυτό της Marilyn Monroe» τονίζει και συμπληρώνει: «Έχω την αίσθηση ότι σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό και την προσωπικότητά σου στον Τύπο, μια ευκαιρία που η Marilyn δεν είχε στην δικιά της εποχή. Βέβαια εκείνη είχε και μια σκοτεινή πλευρά, πράγμα που δεν ισχύει για εμένα». 

Όσο για τις παλιές κόντρες της με τους μεγάλους οίκους μόδας, η Upton ξεκαθαρίζει πως «με τη βιομηχανία της μόδας δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Με τους μάνατζερ είχα που δεν μου έκλειναν δουλειές. Όμως ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρων».