Ο George Clooney «έσπασε»! Σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό People, ο 52χρονος αρραβωνιάστηκε τη βρετανίδα δικηγόρο Amal Alamuddin.
Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, το ζευγάρι δείπνησε σε κοσμοπολίτικο στέκι του Los Angeles, με τη Cindy Crawford και τον σύζυγό της και το «ρεπορτάζ» θέλει ένα εκτυφλωτικό μονόπετρο να κοσμεί το δάχτυλο της αγγλίδας δικηγόρου, που ειδικεύεται στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.Μάλιστα, ένας από τους πιο γνωστούς πελάτες της είναι ο Julian Assange, ο δημιουργός του WikiLeaks. Επίσης, είναι σύμβουλος του πρώην γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Cofi Annan.



Γεννημένη στο Λίβανο, με επιρροές τόσο από την Αραβία όσο και από τη Γαλλία, σπούδασε στο Κολέγιο St Hugh στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, πριν πάει στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης School of Law.

«Ο George και η Amal δεν το κρύβουν ούτε και το προβάλλουν», τόνισε άλλη πηγή στο περιοδικό αποκαλύπτοντας πως «νομίζω ότι θέλουν αυτοί που τους αγαπούν να ξέρουν για τον αρραβώνα τους και ότι σκοπεύουν να μείνουν μαζί για πάντα».

Για γάμο δεν έχει γίνει ακόμη λόγος, ενώ για τη χρονική στιγμή που «τελέστηκε» ο αρραβώνας, η ίδια πηγή αποκάλυψε χωρίς να είναι δώσει περισσότερα στοιχεία πως έγινε πρόσφατα.

Διαβάστε επίσης: Είναι ο George Clooney gay;

Μάλιστα, ο 52χρονος ηθοποιός έκανε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις με την 36χρονη Amal τον Οκτώβριο στο Λονδίνο, ενώ έχουν κάνει διάφορα ταξίδια σε Τανζανία, Σεϊχέλλες.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο γόης του Hollywood έχει κληθεί να απαντήσει πολλές φορές για το εάν είναι gay σε συνεντεύξεις του, με τον ίδιο να μην απαντά ποτέ ξεκάθαρα, ενώ του έχουν χρεώσει πολλούς δεσμούς με διάφορες star.