Οι αστροπροβλέψεις της Δευτέρας 28/10 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Δε χρειάζεται να φορτωθείτε με καταναλωτικά αγαθά που δεν σας είναι απαραίτητα. Θα κάνετε πραγματικότητα τα σχέδια και τους στόχους σας και θα τονώσετε το κοινωνικό σας προφίλ. Μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τις όποιες διαφορές έχετε με τους συγγενείς σας για το καλό όλων. Πάρτε μέτρα για να διαφυλάξετε το εισόδημά σας και την ιδιοκτησία σας. Προσοχή στις αγορές σας μην ξεφύγετε γιατί θα έρθουν δύσκολες μέρες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βγείτε από τη στασιμότητα σήμερα αναλάβετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και προχωρήστε. Έχετε βαλτώσει ήρθε η ώρα για αλλαγές. Να περιμένετε αύξηση στο εισόδημα σας και ξεκαθάρισμα του τοπίου από λανθασμένες οικονομικές καταστάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εικόνα σας στον εργασιακό χώρο είναι θετική και μπορεί να σας δώσουν περισσότερες αρμοδιότητες, όπως και περισσότερα λεφτά. Κάντε αλλαγές που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ξεκούραση και προσπάθεια να βρείτε εσωτερικές ισορροπίες. 

ΛΕΩΝ

Θα πραγματοποιηθεί σήμερα κάποιος σημαντικός στόχος σας και θα ανακαλύψετε ότι έχετε πολλές νέες ιδέες για το πως θα κάνετε πραγματικότητα τα σχέδια σας. Αυτό το διάστημα θα δεχτείτε αρκετές επισκέψεις από συγγενείς και φίλους και η διάθεσή σας θα βρεθεί στα ύψη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάντε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα συναισθήματα. Κάποια έκτακτα έξοδα θα σας οδηγήσουν στο να αποταμιεύσετε ένα μέρος από τις οικονομίες σας. Κούραση και υπερένταση είναι τα μόνα που αντιμετωπίζετε τελευταία, υπομονή απ τον επόμενο μήνα αλλάζουν αισθητά τα πράγματα προς το καλύτερο. 

ΖΥΓΟΣ

Το διάστημα αυτό ευνοεί όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Αν αισθάνεστε πως δεν είστε απολύτως έτοιμοι, μην επιδιώξετε να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον. Ξεκινά μια περίοδος γεμάτη νέα σχέδια, προοπτικές και εμπειρίες  αλλά τρέξτε λίγο τα επαγγελματικά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίληψή σας βελτιώνεται και αρχίζει μια νέα θετική περίοδος για σας σε όλους τους τομείς. Κάθε ασυλλόγιστη ενέργεια σας από εδώ και πέρα, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και να φέρει οριστική ρήξη στην σχέση σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεχείς ανασφάλειες που έχετε, κάνουν μόνο κακό σε εσάς και τον σύντροφό σας. Τα αποτελέσματα της επαγγελματικής σας συνεργασίας θα είναι καλύτερα από αυτά που περιμένατε.και επιτέλους θα ηρεμήσετε.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή με τους συνεργάτες σας. Ακολουθεί μια περίοδος γεμάτη αισιοδοξία για εσάς και τον σύντροφό σας. Μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις για σοβαρά ζητήματα που επηρεάζουν και άλλους ανθρώπους σκεφτείτε πολύ καλά πριν κάνετε κινήσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε. Καλό θα ήταν να αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις με ανωτέρους στην εργασία σας, και πιθανές συναλλαγές οικονομικής φύσης δεν είναι η μέρα ευνοική. 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σας απασχολήσουν σήμερα θέματα που έχουν να κάνουν με επενδύσεις και αγοραπωλησίες. Πρέπει να δείξετε κατανόηση στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας. Κάποιοι από τους υποτιθέμενους συμμάχους σας, ενδέχεται να αλλάξουν στάση.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr