Τους τελευταίους μήνες, όποιος χρήστης του Instagram επισκέπτεται το λογαριασμό της Naike Rivelli, αντιλαμβάνεται πως η κόρη της διάσημης Ιταλίδας καλλονής, Ornella Muti, περνάει μια φάση σεξουαλικής απελευθέρωσης.

Τα γυμνά βίντεο και οι προκλητικές φωτογραφίες της 39χρονης έχουν δημιουργήσει σάλο στη γείτονα χώρα, με αποτέλεσμα να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός της sexy τραγουδίστριας και ηθοποιού, εξαιτίας των report άλλων χρηστών. Η Naike απαντά πως κανείς δεν υποχρεώνεται να δει το υλικό που ανεβάζει και δεν δίνει καμία σημασία στα σχόλια.

Έτσι, δεν στεναχωρήθηκε καθόλου από την εξέλιξη αυτή, αφού έκανε λογαριασμό στο Vine, ενώ ανέβασε και ένα teaser από επερχόμενο βίντεο στο YouTube. Πολλοί είναι οι θαυμαστές της μητέρας της που δηλώνουν έξαλλοι με τη συμπεριφορά της κόρης της, η οποία έχει δηλώσει στο παρελθόν πως είναι bisexual.

«Μία από τις πρώτες αναρτήσεις της στο Vine, που ξεσήκωσαν, ήταν η παρακάτω, όπου η καλλίγραμμη γράφει: Δεν είναι ένα βίντεο πορνό .. Δεν θέλουμε απλώς να δείξει τον κώλο .. Αλλά πως ακριβώς γλιστρούν τα ρούχα για ένα μπάνιο σε spa».

 

Δείτε φωτογραφίες και το teaser από το νέο video clip της… εντελώς απελευθερωμένης Naike, πότε να κάνει γυμνή yoga, πότε να φωτογραφίζεται προκλητικά και πότε να κάνει προτάσεις… διακόσμησης, μόνο με τα εσώρουχά της. 

https://www.youtube.com/watch?v=_E1Pxn-ujhQ