Αν η πρώτη εντύπωση που έχει για εσένα είναι καλή, έχεις κερδίσει την πρώτη μάχη, το μαξιλαράκι των 50 ευρώ. Αλλά η πραγματική μάχη, εκεί που πρέπει να κερδίσεις πάση θυσία είναι η επόμενη. Πρώτο ραντεβού λέγεται και δεν τα καταφέρνουν όλοι τόσο καλά.

Ζητήσαμε από την κουκλάρα Ιρένε Τροστ, το κορίτσι με σήμα την τουλίπα (Ολλανδέζα βλέπεις) να μας δώσει τα φώτα της. Να γράψει κάτι για να ξέρεις πώς να κινηθείς. Τους βασικούς πυλώνες.

Και να οι συμβουλές της…

Gentle-MAN!

Είτε έχει, είτε δεν έχει αυτοκίνητο, εσύ θα πας να την πάρεις. Ακόμη και αν χρειαστεί να κάνεις ένα μικρό ταξίδι. Είσαι άνδρας και οφείλεις να κάνεις αυτήν την κίνηση. Δεν θέλουμε να ακούμε δικαιολογίες του τύπου «είμαι κουρασμένος», «δούλευα όλη μέρα», «δεν μπορώ να έρθω να σε πάρω, είσαι μακριά» και άλλα τέτοια… κουραστικά. Αν δεν «αντέχεις», πολύ απλά μην βγεις μαζί της! Και φυσικά μη διανοηθείς να της πεις να συναντηθείτε στα «μισά» της διαδρομής για να γλυτώσεις δρόμο, γιατί το πιο πιθανό είναι να πάρεις δρόμο εσύ!

Clean-Ex!

Καλά δεν το συζητώ! Μην τολμήσεις και διανοηθείς να εμφανιστείς στο πρώτο ραντεβού, χωρίς να έχεις κάνει μια στάση από την μπανιέρα πρώτα. Μη σου πω να χεις μουλιάσει, κιόλας. Δεν υπάρχει περίπτωση μια καθαρη κοπελα να θελει να σε ξαναδει αν δεν είσαι εσύ καθαρός! Επίσης, τα δοντάκια δεν ειναι μονο για να χαμογελαμε, αλλα και για να τα πλένουμε. Αποσμητικό, τσίχλα, άρωμα είναι οι  3 «σωματοφύλακές» σου,  για το βράδυ εκείνο!

Δον Ζουάν, Ο Κατακτητής!

Δεν υπάρχει πιο… άνανδρο πράγμα από το να καυχιέται ενας άνδρας για τις κατακτήσεις του. Ρε φίλε, ότι τι δηλαδή, είσαι μάγκας που φλέρταρες μέχρι και με τη κυρα Μαρία που συναντάς τυχαία στο περίπτερο;

Και προς Θεού μην ξεστομίσεις την πολυαγαπημένη, τραγική και τόσο κλισέ ατάκα πολλών ανδρών που λέει για πως «όταν ο άνδρας πάει με πολλές είναι μάγκας, ενώ η γυναίκα… (μπιπ)».

Stop! Πρέπει επιτέλους να καταλάβεις φίλε μου, πως η σεξουαλική έλξη δεν έχει να κάνει με το φύλο, απλά είναι στο χέρι του καθενός να προσπαθεί να συγκρατείται και να μην αναλώνεται δεξιά κι αριστερά, σε εφήμερες σχέσεις!

Ο Τελευταίος Σταθμός

Βγήκατε, περάσατε καλά και ενδόμυχα ελπίζεις ότι θα περάσετε καλύτερα αν ο τελευταίος σταθμός είναι το σπίτι σου και ακόμη καλύτερα, το κρεβάτι σου!

Δεν είναι κακό να ποθείς κάποιον τόσο πολύ ώστε να μην κρατιέσαι και ok, μπορεί να έχει περάσει και από το μυαλό της. Αν όμως θέλεις να σε δει σοβαρά -και ακόμα καλύτερα, να της το δείξεις- πρέπει να κάνεις υπομονή! Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας. Και δεν έχει να κάνει με στερεότυπο! Απλά με αυτό τον τροπο δειχνεις πως θα εκανες θυσίες για  εκείνη και να ξέρεις, αυτό μας αρέσει πολύ!

Ο αντρας που θελει, πρεπει να μαθει να περιμενει!Το καλό άλλωστε,  όπως ξέρεις, αργεί να γίνει….

Casper, Το Φαντασματάκι

Βγήκατε και πλέον είσαι σίγουρος πως θέλεις να την ξαναδείς! Και αν  σου άρεσε υπερβολικά, σίγουρα θα ευχόσουν να μην τελείωνε η νύχτα εκείνη.

Αφού λοιπόν τη γουστάρεις, ξεχνά τα φτηνά τρικ του τύπου «θα εξαφανιστώ για λίγες ημέρες» για να το παίξεις και λίγη ιστορία και να…  κολλήσει μαζί σου. Ή υπάρχει και το χειρότερο, να περιμένεις να στείλει εκείνη πρώτη!

Αυτά τα παιχνιδάκια δεν είναι στρατηγική, απλά τερματίζουν την ανωριμότητα και θα φανείς εσύ το… γυναικάκι! Ο άντρας που γουστάρει ξέρει να διεκδικεί και να κερδίζει! Και θα πρέπει να της το δείξεις εξαρχής, ειδάλλως βλέπω να εξαφανίζεται εκείνη!