Ήταν Ιούλιος του 2007 όταν έκανε την παρθενική της εμφάνιση στη μικρή οθόνη, κέντρισε το ενδιαφέρον και αμέσως απέκτησε εκατομμύρια θαυμαστές σε όλη τη χώρα. Άλλωστε δεν ήταν μια απλή σειρά, αλλά ένα ταξίδι στο χρόνο. Ένα ταξίδι στον κόσμο της διαφήμισης τη δεκαετία του ’60, εκεί όπου οι άνδρες έπιναν το ποτό τους το μεσημέρι, κάπνιζαν πούρα, έλεγαν ιδέες και έγδυναν με τα μάτια τους τα θηλυκά του γραφείου – θηλυκά με εκρηκτικές καμπύλες και στενά φορέματα. 

Ναι, λογικά κατάλαβες ότι μιλάμε για το «Mad Men». Μια σειρά που μέσα σε 7 χρόνια μας χάρισε πολλές ωραίες στιγμές. Και μπορεί τις δύο τελευταίες σεζόν να μην διανύει την καλύτερή του περίοδο, αλλά φέτος που ετοιμάζεται να ρίξει τους τίτλους τέλους δεν μπορούμε να του γυρίσουμε την πλάτη. Άλλωστε εξαιτίας του αρχίσαμε να πίνουμε και πάλι κοκτέιλ Old Fashion – την αλήθεια να τη λέμε. 

Και εκτός από αυτό είναι το σήριαλ που μας έμαθε πολλές νέες και sexy γυναίκες. Και επειδή μάλλον θα χάναμε τον λογαριασμό -και να το μυαλό μας- αν προσπαθούσαμε να τις θυμηθούμε όλες, αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά στις καλύτερες. Στις πιο καυτές. Σε αυτές που μας έκαναν να θέλουμε να ζήσουμε στα sixties. Αρκεί να δουλεύαμε δίπλα στον Don Draper και την παρέα του.