Δεν υπάρχει άνδρας που δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του, να κάνει τη δουλειά του και να έχει τη ζωή του. Και με μια πρώτη ματιά φαίνεται λογικό: ο κόσμος του Terry Richardson είναι λαμπερός και γεμάτος από sexy γυναίκες. Εδώ και μερικά χρόνια θεωρείται ο απόλυτος φωτογράφος των διασήμων, ενώ από το στούντιό του έχουν περάσει τα ομορφότερα μοντέλα – και έχουν πετάξει τα ρούχα τους χωρίς δεύτερη σχέση. 

Ναι, το σπίτι του στη Νέα Υόρκη είναι κάτι σαν ναός της μόδας και όλα τα κορίτσια ξέρουν πως αν ποζάρουν για αυτόν τότε θα απογειωθεί η καριέρα τους. Τον τελευταίο καιρό όμως ξέρουν ότι δεν χρειάζεται μόνο να ποζάρουν – πρέπει να κάνουν μερικές χάρες στον Terry. Κι αν είναι αυτός χαρούμενος τότε όλα γίνονται. 

Διαβάστε ακόμα – Terry Richardson: Φωτογράφος των διάσημων ή ένας ανώμαλος σεξομανής; 

Ήταν πριν από περίπου ένα μήνα όταν η Charlotte Waters κατηγόρησε τον Richardson για τις ερωτικές χάρες που ζητάει από τα όχι και τόσο γνωστά μοντέλα του, προκειμένου να τις κάνει διάσημες. Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος μιλούσε για τον σκοτεινό κόσμο του διάσημου φωτογράφου. Και τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν και η τελευταία. 

Πριν από λίγες μέρες ένα ακόμη μοντέλο τα έβαλε με τον Richardson και αυτή τη φορά έχοντας στοιχεία! Η Emma Appleton ανέβασε στα social media μήνυμα του Terry που της έλεγε πως θα την φωτογράφιζε για τη Vogue αρκεί πρώτα να έκαναν σεξ. 

Μετά από λίγο το νεαρό μοντέλο έσβησε την ανάρτησή της, αλλά σε δηλώσεις της επιμένει στην αυθεντικότητα του μηνύματος. 

Φυσικά το θέμα πήρε διαστάσεις, εκπρόσωπος του Richartdson είπε ότι το μήνυμα είναι ψεύτικο και πως ο διάσημος φωτογράφος δεν το έστειλε ποτέ, ενώ η Vogue σε ανακοίνωσή της τόνισε πως δεν έχει σκοπό να δουλέψει μαζί του στο μέλλον.