Η περασμένη Κυριακή ήταν η χαρά των tv-maniacs. Δεύτερο επεισόδιο για τον 4η σεζόν του «Game of Thrones», αλλά και πρεμιέρα για τον 7ο -και τελευταίο- κύκλο του «Mad Men». Και τα στοιχήματα άρχισαν να πέφτουν: ποια σειρά θα είναι η μεγάλη νικήτρια;

Και όχι άδικα, αν σκεφτείς ότι ο Don Draper και η παρέα του μέσα σε 7 χρόνια έχουν αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον πλανήτη, έχουν δημιουργήσει μόδες και πολλοί υποστήριζαν ότι η τελευταία σεζόν θα είναι η καλύτερή του.

Τελικά όμως αυτή η αναμέτρηση αποδείχθηκε ντέρμπι μόνο στα χαρτιά. Το «Game of Thrones» παίρνει κεφάλια – ακόμα κι αν αυτό είναι του Don Draper. Έτσι η επική σειρά του HBO την είδαν 6.3 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ, την ώρα που το «Mad Men» με το ζόρι έφτασε τα 2.3 εκ.

Διαβάστε ακόμα: Η πρεμιέρα του Game Of Thrones… κράσαρε το HBO – Πόσο… αθώο μπορεί να είναι αυτό;

Και δεν είναι μόνο ότι έχασε από το «GoT», το οποίο κράτησε τα νούμερα της πρεμιέρας (τη περασμένη Κυριακή είχαν δει το επεισόδιο 6.6 εκ.), αλλά το «Mad Men» έχασε και από τον ίδιο τον περσινό εαυτό του. Πριν από ένα χρόνο τέτοια εποχή, το πρώτο επεισόδιο του 6ου κύκλου είχαν δει 3.3 εκατομμύρια άνθρωποι.

Δηλαδή κάθε πέρσι και καλύτερα…