Υπάρχουν αυτά τα πιτσιρίκια που τα βλέπεις και θέλεις να τους ζουλίξεις το μάγουλο (η αδερφή μου αυτό κάνει πάντα με τα μικρά). Τόσο συμπαθητικά είναι, που σου βγάζουν όλη σου τη βλακεία. Αυτή είναι η καλή πλευρά των παιδιών. Γιατί υπάρχουν και τα άλλα, τα κωλοπαιδάκια, που τα κοιτάς και θέλεις να τα αρχίσεις στη σφαλιάρες.

Έχουν αυτή την κακία στο μάτι τους. Κι όσο περνάει η ώρα καταλαβαίνεις ότι δεν την έχουν μόνο στο μάτι τους, αλλά και στη συμπεριφορά τους. Και εκεί είναι που θέλεις να πάρεις μια βρεγμένη σανίδα, όπως έλεγαν και οι παππούδες μας και να τους αρχίσεις.

Βέβαια κάποια παιδιά δεν φταίνε, ο ρόλος είναι υπεύθυνος για αυτό. Όμως υπάρχουν και εκείνα -της πραγματικής ζωής- που κατάφεραν να κερδίσουν τον τίτλο του «μισητού» (όπως μας έμαθε και το GQ).

 

Draco Malfoy

(από τη ταινία Harry Potter)

Δεν φτάνει που ήταν μέτριος μάγος, νόμιζε ότι κάποτε θα γινόταν και ο πρίγκιπας του σκότους. Και πρόδωσε τους πάντες για να το πετύχει, έβαλε τους κακούς στη σχολή και την έκανε μπάχαλο. Άσε που είχε και αυτή τη φάτσα που ήθελες να της ρίξεις μια μπουνιά.

 

Justin Bieber

(από το παραμύθι Η μεγάλη της pop σχολή)

Ως καλλιτέχνη τον λες και κακό. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν χιλιάδες χαζά κοριτσάκια, που δεν άργησαν να τον κάνουν Θεό. Τι Θεό; Ακόμα χειρότερα, pop star. Και από τότε είμαστε υποχρεωμένοι να τον βλέπουμε να περπατάει με τα σώβρακα έξω και ημίγυμνος για να δείχνει το σώμα του και να κάνει τσαμπουκάδες, ενώ οι μπράβοι του τον κρατάνε. Ρε αφήστε τον να δούμε τι θα κάνει το τσουτσέκι.

 

Johnny Lawrence

(από τη ταινία Karate Kid)

Ok, όλες αυτές οι ταινίες της δεκαετίας του ’80 είχαν ανάγκη από έναν κακό. Και ο Johnny από την αρχή φάνηκε ότι είναι ο κατάλληλος για αυτόν τον ρόλο. Και όταν πλάκωσε τον LaRusso μαζί με τα φιλαράκια του (5 εναντίον ενός) όλοι θέλαμε να μάθουμε καράτε για να πάρουμε το αίμα του παιδιού πίσω.

 

Kim JongUn

(από το δράμα Εγώ, ο δικτάτορας)

Ok, στα 31 του δεν είναι και τόσο παιδί, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι παιδί του πατέρα του. Και ακόμα χειρότερος από τον Kim Jong-il, καθώς δεν διστάζει να σκοτώνει τους συγγενείς του για να μην του πάρουν τη θέση.

 

Joffrey Baratheon

(από τη σειρά Game of Thrones)

Από πού να το πιάσεις και που να το αφήσεις. Αποκεφάλισε τον Ned Stark, βασάνισε αθώες πουτάνες, σκότωσε και μερικές κάνοντας μαθήματα τοξοβολίας. Το απόλυτο κωλόπαιδο που ήθελες να το δεις να πέφτει νεκρό σε κάθε επεισόδιο του «Game of Thrones». Ευτυχώς ο George R.R. Martin μας την έκανε τη χάρη (ουπς, spoiler)!