Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι αυτή τη στιγμή ό,τι καλύτερο εξάγουμε στο εξωτερικό με τα οφέλη της πολλαπλής διαφήμισης για τη χώρα. Αυτά που θα δηλώνει θα έχουν μαζική απήχηση, αφού οι γνωρίζοντες των δημοσιογραφικών πρακτικών ξέρουν πως ένα άρθρο με τη φωτογραφία της θα τραβήξουν την προσοχή των αναγνωστών.

Η εκπάγλου υπουργός Τουρισμού παραχώρησε συνέντευξη στον Δημήτρη Δανίκα και το Πρώτο Θέμα της Κυριακής. Θα περάσουμε γρήγορα το γεγονός πως ο δημοσιογράφος αδικεί τον εαυτό του δίνοντάς του από μόνος του το ρόλο του… πέφτουλα και θα επικεντρώσουμε σε αυτά που αποκάλυψε η κ. Κεφαλογιάννη.

«Το κατέχει το σπορ (φλερτ). Είναι επιρρεπής» 

Αυτή είναι η απάντησή της στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν τη φλέρταρε ο Ομπάμα, στη συνάντηση που είχαν στον Λευκό Οίκο. Βλέπεις, μια γυναίκα θα το μοιραστεί με κάποιον εάν τη φλερτάρεις. Φρόντισε μόνο να το κάνεις με στυλ. Καλύτερα να σε περιγράφουν ως «λάτρη του ποδόγυρου» (sic), παρά ως «γλοιώδη πεφτάκια».

«Η Μισέλ έχει δίκιο (για το φλερτ Ομπάμα με την πρωθυπουργό της Δανίας)»

Καμία γυναίκα δεν θα δικαιώσει ποτέ παντρεμένο άνδρα που φλερτάρει. Ποτέ! Μπαίνει αυτομάτως στη θέση της συζύγου. Μην το ξεχνάς ποτέ!

«Τώρα μου θύμισες το περιστατικό που συνέβη στην Κωνσταντινούπολη. Με την ευκαιρία των εγκαινίων του Ελληνικού Γραφείου Τουρισμού. Όταν εμφανίστηκα με τολμηρό ντεκολτέ. Βούιξε ο τόπος. Το ίδιο συμβαίνει και όταν φοράω “κολάρο”. Αδύνατον να καταλάβεις τι ακριβώς τους αρέσει».

Ποιος βλαξ είπε κάτι για το τολμηρό ντεκολτέ της υπουργού; Νόμιζα πως όλοι το αποθεώσαμε! Λογικά, πρόκειται για κακόβουλα bot. Μας αρέσει το ντεκολτέ, τέλος!

«Δεν είμαι γκόμενα, ούτε το παίζω»

Δεν χρειάζεται, εδώ που τα λέμε. Αν μια ωραία γυναίκα το παίζει παράλληλα «γκόμενα», έχει αρκετά θέματα. Αν είναι και μόνη, αυτό θα πρέπει να μας βάλει σε υποψίες. Προσοχή, συναρσενικά.

«Με θεωρείς νάρκισσο; Κι όμως δεν είμαι. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι. Δεν τον έχεις δει στις εκπομπές του; Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι και καλός πολιτικός»

Μία γυναίκα μπορεί να ξεχωρίσει πιο εύκολα τον νάρκισσο άνδρα. Επίσης, μια γυναίκα συγχωρεί σε μια άλλη το ναρκισσισμό, Έναν άνδρα… χμμμ! Σίγουρα δεν αντέχει να βλέπει τον άνδρα της να είναι τόσες ώρες στον καθρέφτη, όσες ξοδεύει και εκείνη.

«Θα το πιστέψεις; Με φλερτάρουν οι αριστεροί και όχι οι δεξιοί»

Τι έγινε με τους Αριστερούς; Μετά τα σπίτια θέλουν και τις γυναίκες μας; (τέλος η πλάκα). Φαντάζει λογική η αποκάλυψη. Οι αριστεροί είναι πιο… ανέμελοι από την άποψη πως δεν ανήκουν στο ίδιο κόμμα. Δεν θα πάει για παράδειγμα κάποιος στον Κουβέλη να του πει «συμμάζεψε τον δικό σου που την πέφτει στην Κεφαλογιάννη». Λέμε τώρα…

«Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες-άντρες είναι ελάχιστοι στις μέρες μας. Με το σταγονόμετρο»

Σας τα λέω πως κάτι δεν κάνουμε καλά, αλλά δεν με ακούτε!

«Η χυδαιότητα (στη Βουλή) είναι επιεικής χαρακτηρισμός. Ασε το άλλο. Τρομερή έλλειψη αισθητικής. Ενδυματολογικής. Τώρα, σε παρακαλώ. Να κυκλοφορείς με σχισμένο μπλου τζιν; Να σουλατσάρεις σαν ξέκωλο;»

Κρατάμε το τελευταίο. «Να σουλατσάρεις σαν ξέκωλο». Από τη μία η ποιότητα, ναι. Από την άλλη, η γυναικεία ματιά. Εμείς για παράδειγμα, θα τη λέγαμε τολμηρή!