Συνήθως όταν αποφασίζουμε να πάμε σε ένα μουσικό φεστιβάλ, κοιτάμε το line up. Αυτό έχει σημασία και τίποτα άλλο (αν βέβαια είναι στο εξωτερικό κοιτάμε και πόσα λεφτά θα μας φύγουν γιατί δεν περισσεύουν τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Βέβαια υπάρχει και ένα φεστιβάλ που δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Ελάχιστοι είναι αυτοί που ασχολούνται με τους μουσικούς και τα συγκροτήματα που θα εμφανιστούν. Φυσικά και μιλάμε για το Coachella Festival.

Το καλιφορνέζικο μουσικό event εδώ και χρόνια μαζεύει την αφρόκρεμα των charts στα stage του, άρα είναι κάτι σαν σίγουρο ότι θα δεις τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του πλανήτη μέσα σε ένα 3μερο. Αλλά και επειδή το Coachella έχει γίνει το αγαπημένο φεστιβάλ των διασήμων. Κάθε χρόνο οι celebrities κάνουν ουρά στο event και κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας – ακόμα και από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Κάτι που φυσικά έγινε και φέτος. Χιλιάδες άνθρωποι πήγαν από τη Παρασκευή στο Coachella για να δουν από κοντά τους OutKast, Muse, Arcade Fire, Lana Del Ray, Pharrell Williams, Lorde, Beck (μερικά μόνο από τα ονόματα) και ανάμεσά τους βρέθηκαν και δεκάδες διάσημοι. Από μοντέλα και ηθοποιούς μέχρι σχεδιαστές και tv persones. Πασαρέλα το κάναμε.