Όταν τελειώναμε από το σχολείο και το πανεπιστήμιο και ετοιμαζόμασταν να βγούμε στην αγορά εργασίας, σίγουρα τα είχαμε σκεφτεί τα πράγματα πιο ρομαντικά – και πιο διασκεδαστικά. Ναι, γνωρίζαμε ότι η δουλειά έχει ευθύνες και πολύ τρέξιμο, αλλά φανταζόμασταν πως θα το διασκεδάζαμε και λίγο.

Τελικά αυτό το σχέδιο δεν πήγε και πολύ καλά. Από τη μία η κρίση, από την άλλη το άγχος, κάθε πρωί χιλιάδες άνθρωποι (μην πω εκατομμύρια) ξυπνάνε για να πάνε στο γραφείο τους και νιώθουν όπως παλιά, που πήγαιναν για εξετάσεις στο σχολείο χωρίς να έχουν διαβάσει.

Βέβαια, δεν νιώθουν όλοι έτσι. Για παράδειγμα ο Andrew Smith, ο οποίος του άρεσε να διασκεδάζει στη ζωή του και πλέον το έκανε επάγγελμα. Και μάλιστα πληρώνεται για αυτό!

Η πολιτεία της Αυστραλίας, η Νέα Νότια Ουαλία, έψαχνε έναν άνθρωπο για να διαφημίσει τις ομορφιές της περιοχής και γενικότερα της χώρας. Ο νεαρός Αμερικανός πήρε μέρος στον διαγωνισμό, κέρδισε, ονομάστηκε Chief Funster και πλέον βγάζει 93.000 δολάρια για να… διασκεδάζει.

Η δουλειά του είναι να πηγαίνει για καταδύσεις, ιστιοπλοΐα, clubbing, αναρρίχηση, ψάρεμα, βόλτες και στη συνέχεια να ανεβάζει τις φωτογραφίες στο επίσημο site της Νέας Νότιας Ουαλίας. Ποιος δεν θα ήθελε να το κάνει αυτό;