Η είδηση πως έχει εντοπιστεί κύκλωμα μέσα στην ΕΥΠ που παρακολουθούσε τον ίδιο τον πρωθυπουργό και για το λόγο αυτό υπήρξε έκτακτη σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Τύπου, το πρωί της Παρασκευής, αναστάτωσε τα δημοσιογραφικά γραφεία, σύμφωνα με το tovima.gr.

Άμεσα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου διέψευσε την πληροφορία τονίζοντας πως «Οι αναρτήσεις στο Διαδίκτυο περί συσκέψεων στη Γενική Γραμματεία Τύπου, εντοπισμού κυκλωμάτων στην ΕΥΠ κ.λπ. είναι παντελώς αναληθείς και ανυπόστατες», αλλά τα σενάρια κατασκοπείας δεν έληξαν εκεί.  

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής  Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλυψε το το βράδυ της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» προχώρησε σε μίνι – αποκαλύψεις για ανώτατο δικαστικό λειτουργό, που  σύμφωνα με τον ίδιο, ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να αποκαλεί «Παναθηναϊκάκια» και μιλάνε τακτικά. 
Έκανε λόγο, μάλιστα, για «παραδικαστικό» κύκλωμα και πως το όνομα του συγκεκριμένου δικαστικό αποτελείται από τρεις συλλαβές και έχει κατάληξη σε «ακος».
Όπως φαίνεται οι συνομιλίες που έχουν στην κατοχή τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι πολλές, αφού φαίνεται πως εκτός του Ηλία Κασιδιάρη και άλλοι συνάδελφοί του ακολούθησαν την τακτική των παράνομων ηχογραφήσεων.