Έρευνες, αναλύσεις, μελέτες. Ό, τι παραπάνω ξέρουμε για τις γυναίκες, τον… χαοτικό τρόπο που σκέφτονται, τα πράγματα που ερεθίζουν τον εγκέφαλό τους, εκείνα τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο ανδρικό σώμα (και φαίνονται) που τις αναστατώνουν και τις ρίχνουν στην αγκαλιά μας, στο κρεβάτι μας, στα πόδια μας.

Στο Business Insider έκαναν ένα μεγάλο… μάζεμα των απαντήσεων που έδιναν σε συγκεκριμένα ερωτήματα, τις μελέτες που έχουν δημοσιευθεί και κατέληξαν στα παρακάτω επιστημονικά συμπεράσματα.

Η συμμετρία στο ανδρικό πρόσωπο. Αυτό αποκαλύπτουν οι μελέτες. Φανερώνουν πως έχεις καλά γονιδιακά κύτταρα. Και οι άνδρες που διαθέτουν αυτή τη συμμετρία είναι πιο γοητευτικοί.
The Voice. Όχι, δεν μιλάμε για τους τραγουδιστές (αν και αυτοί έχουν ιδιαίτερη επιτυχία στις γυναίκες), αλλά για τη βαθιά φωνή. Όσο πιο βαθιά, τόσο πιο καλά, για την ακρίβεια. Η βαθιά φωνή, βλέπετε, αποτυπώνεται πιο εύκολα στη μνήμη.
Σύμφωνα με τους εξελεκτικούς βιολόγους, οι γυναίκες γοητεύονται με τους… μεγάλους σιαγόνες. Φαίνεται πως επικοινωνούν στέρεα αναπαραγωγική υγεία.
Το σκληροκερατοειδικό όριο, το σκούρο δαχτυλίδι δηλαδή, γύρω από την ίριδα ελκύει τις γυναίκες. Προφανώς και δεν τον βλέπουν σαν ξεχωριστό τμήμα του ματιού, αλλά είναι εκείνο που τις εξιτάρει. Η επιστήμη δεν σηκώνει τα χέρια ψηλά, εμείς το έχουμε κάνει από αιώνες! Συνεχίζουμε…
Το ύψος. Αν και ο Σαρκοζί έχει άλλη άποψη. Έρευνα του 2000 έδειξε πως οι άνδρες που είχαν τουλάχιστον ένα παιδί, ήταν ψηλότεροι κατά 2,5 cm, από αυτούς που δεν είχαν παιδιά.

Οπότε αυτό που μαθαίνουμε είναι πως πρέπει να πάρετε εκείνους τους πάτους που σας ψηλώνουν μερικούς πόντους, να κάνετε μαθήματα ορθοφωνίας, να τρώτε για να μεγαλώνουν οι σιαγώνες και ο Θεός βοηθός!