Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο λόγος που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού «κατέβηκε» στο προπονητήριο έχει να κάνει με την εικόνα της ομάδας που δείχνει κάπως «θολή» μετά τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για τους επερχόμενους αγώνες των «ερυθρολεύκων» κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο κ. Μαρινάκης πήρε την απόφαση να μιλήσει στους παίκτες του μετά τη μέτρια εμφάνιση στον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον υποβιβασμένο Άρη και η αλήθεια είναι ότι με τον τρόπο του έτριξε… δόντια. Ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών αναγνωρίζει την κατάκτηση του 41ου τίτλου, όπως και την εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη, τούτη τη στιγμή όμως απαιτεί από την ομάδα να πάρει την πρόκριση κόντρα στον δικέφαλο του βορρά για να κλείσουν -όπως θεωρεί- στόματα και να αποδειχθεί πως η «κοιλιά» που παρουσίασε στα τελευταία ματς ο Ολυμπιακός, είναι απλά μια παρένθεση που έκλεισε.

Ο κ. Μαρινάκης, βεβαίως, δεν μένει στους Θεσσαλονικείς και ζήτησε το Κύπελλο Ελλάδας να «έρθει» στην τροπαιοθήκη του συλλόγου. Σε διαφορετική περίπτωση, αρκετοί από το ποδοσφαιρικό τμήμα θα έχουν λόγο να μη νιώθουν πολύ άνετα…