Ήταν το 1994 όταν το Hollywood ανακάλυπτε τη καινούργια του μούσα και ο ανδρικός πληθυσμός ένα νέο κορίτσι για τις φαντασιώσεις του. Η Cameron Diaz, που είχε δοκιμάσει τη τύχη της στις πασαρέλες, έκανε την παρθενική της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη, στην εμπορική επιτυχία «Η Μάσκα» και τρέλανε τους πάντες με το νάζι της και τις εκρηκτικές καμπύλες της.

Από τότε έχουν περάσει δύο δεκαετίες, η Diaz εξελίχθηκε σε sex symbol της μεγάλης οθόνης, πέρασε από πολλά διάσημα κρεβάτια -Matt Dillon, Jared Leto, Justin Timberlake-, έπαιξε σε πολλές γνωστές ταινίες. Πολλά πράγματα άλλαξαν στη ζωή της, εκτός από ένα: παραμένει ακόμα και σήμερα μία από τις πιο sexy γυναίκες του κινηματογράφου. Και όταν κάνει και προκλητικές δηλώσεις γίνεται ακόμα πιο sexy – τουλάχιστον στα μάτια των ανδρών.

«Πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι όμορφες. Πραγματικά πανέμορφες» δήλωσε στο περιοδικό Glamour και τόνισε: «Πιστεύω πως όλες οι γυναίκες έχουν φαντασιώσεις με άλλες γυναίκες. Είναι φυσιολογικό να σου αρέσει η γυναικεία ομορφιά».

Διαβάστε ακόμα: Cameron Diaz – Η κολλητή που κάθε άνδρας ονειρεύεται…

Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Diaz κάνει παρόμοιες δηλώσεις. Το 2010 είχε σοκάρει όταν είχε πει πως «με ελκύουν οι γυναίκες, αλλά δεν σημαίνει ότι είμαι λεσβία».

Βέβαια εκτός από τις προκλητικές δηλώσεις η γνωστή ηθοποιός έκανε και μια αισθησιακή φωτογράφηση για το περιοδικό, δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι ακόμα και σήμερα παραμένει μία sexy star.